Setari Cookie-uri

Trei pași pentru o experiență sexuală profundă

Jerry Sargeant, vindecător și autorul cărții ”Star Magic” (publicată în românește sub titlul ”Steaua Magică”) are trei sugestii pentru ca actul magic al iubirii fizice să se desfășoare la cel mai înalt potențial ținând cont de faptul că din punct de vedere energetic ne comportăm ca niște bureți care absorb tot.

Pentru că suntem făcute din energie, fiecare experiență sexuală reprezintă un schimb energetic. Dăm din energia noastră și o preluăm pe a partenerului și, odată cu ea, întreaga încărcătură a acestuia. Energia sexuală reprezintă însăși energia creației, cea mai puternică din Univers. Atunci când este accesată în mod conștient, este eliberatoare și ne ajută să ne atingem și exprimăm întregul potențial.

foto interior si prima pagina: g-stockstudio Shutterstock

Tinuți în ignoranță și în idei preconcepute legate de sexualitate, practicând-o doar la un nivel animalic, majoritatea oamenilor nu realizează magia sexualității chiar dacă, în adâncul sufletului, își amintesc și tânjesc după această fuziune completă. Nu întâmplător ne simțim mai împliniți atunci când facem sex cu o persoană pe care o iubim și cu care avem o puternică conexiune sufletească.

Citește și:

Jerry Sargeant, vindecător și autorul cărții ”Star Magic” (publicată în românește sub titlul ”Steaua Magică”) are trei sugestii pentru ca actul magic al iubirii fizice să se desfășoare la cel mai înalt potențial ținând cont de faptul că din punct de vedere energetic ne comportăm ca niște bureți care absorb tot. ”Este foarte important ca în timpul actului sexual ambii parteneri să aibă o vibrație ridicată, altfel e ca și cum și-ar turna otravă unul în celălalt,” spune Jerry Sargeant.

Cunoaște-ți partenerul înainte de a sări în pat cu el. Ințelege-l la nivel de ritm și vibrație, dincolo de corpul său fizic. Asigură-te că vă potriviți la nivel vibrațional. În nici un caz nu îți dorești ca vibrația ta să fie sus și a lui foarte jos. Ceea ce îți dorești este ca ambele vibrații să fie la un nivel ridicat, la care vă înțelegeți unul pe celălalt. In afara de asta, puteți avea o mulțime de experinețe magice și plăcute înainte de a ajunge la sex. Acesta este bonusul.

Citește și:

Evită să faci dragoste dacă amândoi nu aveți o vibrație ridicată. Poate că ați avut o zi mai proastă, care v-a creat sentimente de teamă sau furie. Inainte de a face dragoste, aveți grjă să le eliminați făcând ceva plăcut. Puteți asculta muzica, medita, petrece timp în natură.

Asigură-te că intențiile tale sunt clare atunci când faci sex. De exemplu, poate că partenerul tău a făcut ceva care te-a deranjat. Mintea și corpul îți șoptesc să faci sex însă sufletul îți spune nu. Asigură-te că inima ta este împăcată atunci când faci dragoste cu cineva.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.