Setari Cookie-uri

Ușa pe care o alegi îți va arăta caracteristicile ascunse ale personalității tale

Formele și culori pot spune multe despre trăsăturile noastre ascunse. Alege una dintre cele patru uși și află ce spune despre tine alegerea făcută. 

Formele și culori pot spune multe despre trăsăturile noastre ascunse. Alege una dintre cele patru uși și află ce spune despre tine alegerea făcută.

Sfat: Privește cu atenție, însă nu sta foarte mult pe gânduri. Relaxează-te și permite inimii tale să aleagă ușa pe care o consideră cea mai atrăgătoare.

foto 1 si foto 2: mubus7, Shutterstock
foto 3: odisseu, Shutterstock
foto 4: Viktor Gladkov, Shutterstock

Dacă ai ales prima ușă

Trăsătura ta specială: optimismul.

Ești o persoană pozitivă, mereu în căutarea unei modalități de a aduce zâmbetul pe buze oamenilor din jurul tău. Nu ești ușor descurajată și în momentul în care ai un plan, mergi până în pânzele albe pentru a îl transforma în realitate. De asemenea, reușești să vezi întotdeauna partea plină a paharului, iar greșelile pe care le faci le consideri lecții de viață.

Citește și:

Această abordare a vieții te ajută să fii considerată o bună prietenă, la care oamenii vin de fiecare dată când simt nevoia să spună ce au pe suflet. Îți place să ajuți, să oferi alinare și să iei de pe umerii celor dragi poverile greutăților.

Dacă ai ales a doua ușă

Trăsătura ta specială: simplitatea

În viață există două lucruri foarte importante pentru tine: spațiul personal și respectul pentru oamenii dragi ție. Mai introvertită decât extrovertită, îți place să păstrezi oarecum distanțaă față de persoanele pe care le cunoști pentru că îți este teamă să nu fii rănită.

Prețuiești lucrurile simple și găsești întotdeauna motive pentru care să fii recunoscătoare. Când vine vorba de relația pe care o ai cu cei din jurul tău, ești întotdeauna sinceră cu prietenii tăi. Mare atenție, însă, la cei care vor să te folosească pentru binele lor; ai încredere în cel de-al șaselea simt deoarece te va ajuta să ieși din multe situații dificile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.