Lecția pe care să o înveți azi: Ai încredere în tine și vei fi de neoprit

Lecția pe care să o înveți azi: Ai încredere în tine și vei fi de neoprit

Atunci când începi să nu te mai simți confortabil în pielea ta, apar tot felul de gânduri, de idei preconcepute și de temeri nejustificate legate de propria persoană. Îți recomand să fii mai bună cu tine și să nu te judeci ori de câte ori remarci că nu poți satisface așteptările celor din jur!

În viața fiecăreia dintre noi apar momente în care nu ne mai simțim împăcate cu noi sau cu corpul nostru. Ne ciocnim de o mulțime de păreri despre ce ar trebui să mâncăm, cum să arătăm, ce haine să alegem, unde să mergem în vacanță sau cum să ne comportăm. Toate acestea încep, din nefericire, să ne controleze viața, iar noi ajungem să credem că nu suntem suficient de bune, de frumoase sau de inteligente.

foto interior si prima pagina: Yuganov Konstantin Shutterstock

Așteptările celor din jur sunt importante, atâta timp cât nu vei uita cine ești tu cu adevărat și nici nu vei trăi pentru a le satisface for standardele. Învața să te iubești exact așa cum ești! Tu singură ești responsabilă de corpul și de personalitatea ta, iar sfaturile și opiniile celor din jur nu ar trebui să îți conducă viața.

Ce poți face atunci nu te mai simți confortabil în propriul corp? Cei de la Popsugar.com au câteva trucuri care te vor ajuta să îți recapeți încrederea în tine.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri