Setari Cookie-uri

Cum să îți vindeci inima frântă chiar și atunci când încă suferi?

Îți ajuți inima să se vindece când nu mai privești durerea precum un sfârșit, ci mai degrabă precum un nou început. Îți ajuți inima să se vindece când ții minte lecția și uiți durerea. 

Inima nu este doar vulnerabilă, ci și puternică. Mult mai puternică decât crezi tu. Ea se poate vindeca în timp ce suferă. Ea poate iubi și urî simultan. Dar vindecarea unei inimi frânte este mai ușoară decât crezi. Nu necesită o formulă magică și nu are nevoie de un medic cardiolog. Vindecarea unei inimi frânte începe cu amintirea tuturor lucrurilor pe care inima ta le iubește și a tuturor lucrurilor pentru care inima ta bate.

foto interior si prima pagina: jesadaphorn Shutterstock

Puterea de vindecare este chiar în mâinile tale.

Tu îți ajuți inima să se vindece în momentul în care hotărăști să renunți la trecut și să începi un nou capitol. Îți ajuți inima să se vindece când începi să mergi mai departe și nu mai privești înapoi. Îți ajuți inima să se vindece când nu te mai gândești la nimic și doar trăiești. Îți ajuți inima să se vindece când nu mai privești durerea precum un sfârșit, ci mai degrabă precum un nou început. Îți ajuți inima să se vindece când ții minte lecția și uiți durerea.

Citește și:

Îți ajuți inima să se vindece când te hotărăști să îi oferi o viață nouă.

Îți ajuți inima să se vindece când te trezești dimineața și hotărăști că vei încerca să găsești cel puțin un lucru pentru care ești recunoscătoare că ești în viață.

Îți ajuți inima să se vindece când îți începi ziua alegând să fii prezentă. Să dai tot ce poți. Să oferi o mână de ajutor. Să începi un proiect nou. Să scrii o poezie. Să înveți pe cineva ceva nou. Să împărți ceea ce știi cu alții. Să încerci să faci ziua cuiva mai frumoasă.

Îți ajuți inima să se vindece când te întorci acasă și faci ceva ce îți place cu adevărat. Când urmărești emisiunea preferată, filmul preferat sau citești o carte nouă. Îți ajuți inima să se vindece când faci ceva pentru tine. Când îți faci timp pentru a face lucruri care îți aduc liniștea în viața ta, care te fac să simți că trăiești, care te ajută să uiți de orice altceva lucru rău care se întâmplă în lume.

Citește și:

Îți ajuți inima să se vindece când vorbești cu cei dragi. Când îți inviți cel mai bun prieten în oraș și vorbești cu el ore întregi despre tot ce simți și trăiești. Când râzi și îți amintești că viața poate fi simplă și frumoasă și că întotdeauna poți găsi motive pentru a avea un zâmbet pe buze.

Îți ajuți inima să se vindece când încetezi să mai acorzi atenție durerii și începi să trăiești. Când te bucuri de lucrurile mici. Când încerci lucruri noi. Când petreci timp făcând ceea ce îți place. Când înveți cum e să râzi din nou. Când alegi să depășești durerea.

Viața nu va fi niciodată lipsită de durere, dar poți găsi întotdeauna metode pentru a depăși astfel de momente. Ceea ce simți acum nu este destinația finală, ci doar un obstacol de-a lungul călătoriei tale. Drumul este încă lung și plin de surprize incredibil de frumoase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.