Setari Cookie-uri

6 tipuri de persoane de care ar trebui sa te feresti in relatii

Cand vine vorba despre relatiile de iubire, perpetuam inconstient aceleasi greseli, din dorinta de a repara trecutul. A venit momentul sa-i lasi in urma definitiv pe acei oameni care ti-au adus numai suferinta si sa-ti construiesti un viitor mai bun.

De cele mai multe ori, alegem acelasi tip de persoana atunci cand intram intr-o relatie, pentru ca, fara sa ne dam seama, incercam sa reparam trecutul. Insa asta inseamna ca vei face la nesfarsit aceleasi greseli, de aceea ar fi bine sa stii odata pentru totdeauna care sunt acele persoane de care ar trebui sa te feresti daca iti doresti sa construiesti o relatie armonioasa. Si nu uita ca persoana care iti trimite mesaje dragute si pare foarte amuzanta la telefon poate sa fie total diferita atunci cand e langa tine. Marisa Peer a discutat cu cei de la Insider si ne dezvaluie care sunt oamenii de care ar trebui sa ne ferim.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

Narcisistii

Ei nu vor putea sa iubeasca pe nimeni altcineva, pentru ca sunt indragostiti de ei insisi. Narcisistii se bucura cand provoaca haos in viata altora si le face placere sa se uite cum te prabusesti. Pentru ca o relatie cu un narcisist sa functioneze, va trebui sa faci multe sacrificii – dar nici asta nu-ti va aduce siguranta.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.