Setari Cookie-uri

11 Semne că singura persoană care stă în calea fericirii tale ești chiar tu

Îți pasă mai mult de confort decât de schimbare. Preferi să rămâi într-un loc în care te simți bine deși știi că nu este ceea ce îți dorești și amâni să te ocupi de necunoscutul care ar face o schimbare reală și benefică pentru viitorul tău. 

1. Singura problemă cu viața ta este modul în care o vezi. În mod obiectiv, ai tot ce ți-ai putut dori sau ai visat vreodată. Totuși, nefericirea vine pur și simplu dintr-o lipsă de apreciere.

2. Soluția pentru majoritatea problemelor tale doar schimba modul în care te gândești la ele. De exemplu, învățarea faptului că opiniile oamenilor cu privire la tine sunt în mare măsură proiecții ale modului în care se văd ei înșiși ar rezolva problema ta și te-ar ajuta să te concentrezi mai mult asupra ta și mai puțin asupra celor din jurul tău.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

3. Ești puțin leneșă când vine vorba de adoptarea unor obiceiuri benefice pentru sufletul și mintea ta. Știi că ar trebui să fii mult mai prezentă în acest moment, însă nu faci nimic pentru a pune în practică acest lucru. Știi că trebuie să meditezi și să înveți să îți antrenezi creierul să se concentreze astfel încât să nu devină înghițit de negativitate, dar în schimb alegi să stai pe telefon.

Citește și:

4. Ai realizat lucruri despre care credeai că te pot face fericită și le-ai mutat imediat de la categoria "visuri" la categoria "bifat". Te-ai bucurat pe moment, însă apoi ai uitat de ele.

5. Îți pasă mai mult de confort decât de schimbare. Preferi să rămâi într-un loc în care te simți bine deși știi că nu este ceea ce îți dorești și amâni să te ocupi de necunoscutul care ar face o schimbare reală și benefică pentru viitorul tău.

6. Alegi conștient să îți petreci timp cu oameni care nu sunt buni cu tine; nu le păsă de tine, nu te inspiră să faci ceva, ci din contră. Ei scot ce este mai urât din tine și te încarcă cu energie negativă.

7. Alegi ceea ce crezi că ar trebui să fie corect, mai degrabă decât ceea ce este corect de fapt. Ești mai loială față de ideile pe care le ai despre lucruri decât despre realitatea onestă pe care o cunoști.

Citește și:

8. Nu accepți greșelile și nici nu îți ceri scuze. Nu ești deschisă să accepți că ai greșit pentru că ego-ul tău nu ar fi niciodată de acord cu asta.

9. Nu ți-ai luat pe deplin responsabilitatea pentru viața ta. Încă aștepți să vină ceva și să schimbe modul în care te simți. Adesea, oamenii aleg să sufere cu voce tare pentru că ei cred că este un "strigăt către Univers", crezând că dacă sunt suficient de transparenți în legătură cu cât de dificile sunt lucrurile, ceva sau cineva va veni să le repare sau să le schimbe.

10. Accepți lucrurile noi pe care le înveți chiar dacă nu sunt cele corecte și nu te ajuta să ajungi acolo unde îți dorești.

11. Ai o viață confortabilă și simți că nu trebuie să faci mai multe pentru că îți ajunge. Însă nu este vorba doar despre asta; este vorba despre a te concentra asupra ta, despre a descoperi dacă ești cu adevărat fericită.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.