Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care nu trebuie să le mai faci dacă vrei să fii cu adevărat fericită

Cu toate imperfecțiunile tale, ești perfect. Dacă ești imperfect, ești perfect de imperfect – dar perfecțiunea e acolo

"Găsește câteva momente în care nu faci decât să te delectezi. Privind copacii, fii doar privitul. Ascultând păsărele, fii doar o ureche care ascultă; lasă-le să ajungă în miezul tău cel mai adânc. Lasă cântecul lor să se răspândească în toată ființa ta. Stând pe țărmul oceanului ascultă mugetul sălbatic al valurilor, devino una cu el… fiindcă mugetul acela sălbatic al avalurilor nu are trecut, nu are viitor. Dacă poți să fii în ton cu el, vei deveni și tu un muget sălbatic. Îmbrățișează un copac și relaxează-te în îmbrățișare. Simte forma lui verde invadându-ți ființa." - Osho

foto interior si prima pagina: LaVika, Shutterstock

Iata care sunt cele 5 lucruri pe care nu trebuie să le mai faci dacă vrei să fii cu adevărat fericită

Citește și:

1. Nu mai pune fericirea ta în cârca altor persoane

Nu ar trebui să îți legi fericirea de cineva sau de ceva în această viață. Fericirea este doar a ta și depinde doar de tine. Învață să apreciezi ceea ce ai, să fii plină de energie chiar dacă te simți epuizată și gândurile tale se mișcă într-o direcție negativă. Dacă nu ești mulțumită de tine, de aspectul tău fizic, de personalitatea ta sau de altceva, având o relație cu cineva nu va schimba nimic și nu te va face mai fericită. Pentru a împărtăși dragostea cu altcineva, mai întâi trebuie să înveți cum să o creezi singură. Doar pentru tine.

2. Încetează să te plângi și să îți pară rău pentru tine

Universul încearcă întotdeauna să te îndrume către direcțiile importante. Este posibil să nu vezi sau să nu înțelegi întotdeauna scopul tuturor lucrurilor care apar în calea ta. De asemenea, nu poți controla tot ce se întâmplă în viața ta. Cu toate acestea, încearcă să privești în trecut, să analizezi scenariile negative pe care le-ai experimentat; îți vei da seama că de cele mai multe ori acestea au venit cu o lecție importantă ce te-a condus către succes. Zâmbește și alege ca astăzi să fii mai puternică decât ai fost ieri.

Citește și:

3. Nu te mai lega de trecut

Nu poți începe un nou capitol din viața ta în timp ce încă recitești capitolul precedent. Totul s-a întâmplat, nu mai poți face nimic. Păstrează în sufletul tău acele amintiri dacă simți nevoia să le mai răscolești din când în când, însă mergi mai departe cu viața ta.

4. Nu te mai îndoi de tine

Fiecare persoană este unică; fiecare persoană este specială. Tu ești incredibilă, ar trebui să îți spui acest lucru zi de zi. Renunță la incertitudini și la indoiala care se formează în sufletul tău. Scapă de aceste temeri concentrându-te asupra lucrurilor frumoase; tu ești cea mai importantă creatură. Tu ești o parte importantă din acest vast Univers, restul nu contează acum. Iubește-te, apreciază-te, acordă atenția necesară inimii tale și vei găsi acea rază de lumină chiar și în cel mai întunecat moment.

Citește și:

5. Nu mai încerca să fii o altă persoană

Una dintre cele mai complicate sarcini pe care le ai în această viață este să fii tu însăți; nu îți pierde individualitatea, nu deveni o copie. Cineva va fi întotdeauna mai frumos, mai deștept, mai tânăr, mai bogat... însă niciodată nu va fi tu. Nu încerca să te schimbi pentru a impresiona oamenii. Fii tu însăți și cei care te iubesc cu adevărat te vor iubi așa cum ești.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.