Setari Cookie-uri

Cinci trucuri pentru a crea o ambianță plăcută

Este timpul sa ne deconectam de tot ce se intampla in jurul nostru si sa invatam sa fim mai prezenti in viata noastra, Iata cateva trucuri care ne pot ajuta sa cream o ambianta placuta astfel incat sa ne putem relaxa mai usor.

Din ce în ce mai multe dintre noi descoperă că pot fi o lumină călăuzitoare pentru ceilalți. Fie că este vorba de un dar artistic pe care doresc să îl transmită altora sau de învățăminte spirituale, femeile inițiază comunități și organizează evenimente. Dacă te numeri și tu printre noi și te afli la început de drum, iată cinci trucuri pentru a crea o ambianță plăcută pentru participanți.

foto interior si prima pagina: AlexMaster, Shutterstock

1. Folosește-te de lumina naturală.

Caută lumina naturală, fie afară, la soare sau într-o încăpere luminoasă, cu ferestre mari. Suntem oameni și este deloc plăcut să ne simțim prinși într-o cutie! Lumina naturală îmbunătățește în mod semnificativ starea de spirit și bunăstarea generală, asta fără a mai pune la socoteală celelalte beneficii nenumărate aduse stării noastre de sănătate (cum ar fi îmbunătățirea calității somnului și aportul sporit de vitamina D). Conform unui studiu recent, constatat creșterea luminii naturale într-un birou duce la o scădere semnificativă a somnolenței, tulburărilorlor ochilor și dureri de cap.

Citește și:

2. Ascultă sunete relaxante

Ascultă muzică calmă, acustică în fundal sau utilizează zgomot alb pentru a elimina distragerile care provin din afara spațiului în care vă aflați. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați cu ușurință asupra activității pe care o desfășurați.

3. Folosește tăcerea

Permite-i tăcerii să umple spațiul în momentele potrivit. Tăcerea ne permite să contemplăm și să ne adaptăm la energia locului și a situației. Aceste pauze semnificative pregătesc spațiul pentru ceva diferit și poate divin.

4. Lasă tehnologia la ușă

Încurajează-te pe tine și pe participanți să vă renunțați la telefoanele mobile și la rețelele de socializare pentru câteva momente pentru a permite o conexiune mai profundă cu lumea în loc să vă conectați la WiFi. De multe ori, tehnologia reprezintă o distragere stresantă de la ceea ce avem de făcut, de la ceea ce este importamt. Avem nevoie de momente de pauză digitală pentru a ne putea observa propriile experiențe și pe noi înșine.

Citește și:

5. Zâmbește, fă glume, acționează omenește și condu prin exemplu

Dacă dorești ca participanții tăi să fie relaxați, relaxează-te. Întruchipează ceea ce vrei cel mai mult să primești de la participanții tăi și de la experiența ta. Fie că este vorba de alții sau de propria persoană, autenticitatea este calea spre a avea experiențe semnificative. Începe prin a-ți spune propria poveste. Participanții vor să știe de ce ar trebui să aibă încredere în tine să așadar spune-le cine ești și cum ai ajuns în acest moment al vieții tale.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.