Setari Cookie-uri

Cum să te eliberezi de durerea iubirii pe care nu o poți avea

Aceasta este o experiență deosebit de dureroasă și mulți dintre noi s-au aflat în această situație, întrebându-se cum vom reuși să depășim această situație. 

Toți am fost în această situație la un moment dat în viață...

Aproape toată lumea a avut această experiență - inima are sentimente pentru o persoană pe care o poți avea. Dacă această persoană este cel mai bun prieten al tău sau partenerul unei prietene la care ții, colegul de muncă sau doar cineva cu care pur și simplu nu poți fi, vei suferi enorm.

foto interior si prima pagina: samantha cheah Shutterstock

Aceasta este o experiență deosebit de dureroasă și mulți dintre noi s-au aflat în această situație, întrebându-se cum vom reuși să depășim această situație.

Potrivit powerofpositivity, antreprenorul Paul Hudson a descris cel mai bine acest moment: "Este un fel de dragoste care nu semnalează începutul unui lucru frumos, ci mai degrabă sfârșitul unui lucru care ar fi fost frumos, dar nu va fi niciodată ceva mai mult decât este acum."

Citește și:

Iată câteva metode pentru a te elibera de durerea iubirii pe care nu poți avea:

1. Găsește-ți hobby-uri pentru a fi ocupată

Când te îndrăgostești fără speranță de cineva pe care nu îl poți avea, îți este greu să te concentrezi pe orice altceva. În schimb, încearcă să îți îndrepți atenția către alte lucruri - cum ar fi hobby-urile. Găsește ceva care îți place cu adevărat și oferă-i toată energia ta. Îți vei da seama că timpul va trece mult mai ușor și poate chiar nu te vei mai gândi la el tot timpul. Găsirea unei modalități de a îți distrage atenția de la sentimentele pentru o persoană pe care nu o poți avea face mai ușor acest proces.

2. Protejează-ți sentimentele

Învață să îți protejezi sentimentele și să stabilești limitele. Dacă îți este greu să fii în preajma ei, atunci alege să păstrezi distanța. Fii alături de el în cazul în care poți face asta, însă asigură-te că ai grijă și de inima ta.

Citește și:

3. Evită contactul cu el pentru a îți vindeca sufletul

Uneori, inima ta nu te mai poate asculta. În astfel de momente, trebuie să înveți să preiei controlul și să îndrăznești să rupi contactul cu această persoană astfel încât să începi să te vindeci.

4. Scrie un jurnal special pentru sentimentele tale

Este timpul să scrii un jurnal pentru emoțiile pe care le ai; poți scrie pe o agendă tot ce simți, însă este foarte important să fii sinceră cu tine. Exprimându-ți sentimentele într-un mod deschis și cinstit, fără să te gândești că alții te pot judeca.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.