Setari Cookie-uri

Iartă ce te-a rănit, însă nu uita niciodată ce te-a învățat

Sper să îi ierți pe cei care nu au vrut să te rănească și, mai important, sper să îi ierți pe cei care au vrut să te rănească.

Sper să îi permiți sufletului tău să ierte în mod repetat, neîncetat. Permite-i inimii tale să se elibereze de toate emoțiile negative și durerea pe care le simte. Puterea este chiar în mâinile tale; ai nevoie doar de forță și curaj pentru a elibera această putere.

foto interior si prima pagina: Unsplash

Și sper că ești curajoasă să faci asta.

Sper să îi ierți pe cei care nu au vrut să te rănească și, mai important, sper să îi ierți pe cei care au vrut să te rănească. Sper să îi ierți pe cei care încearcă în mod deliberat și constant să îți distrugă lumea. Iartă-i pentru că lumea lor este mult mai grea decât încearcă ei să o facă pe a ta. Iartă-i și încearcă să găsești în sufletul tău acea fărâmă de bunătate pentru a îi ajuta să se salveze. Au nevoie de asta.

Citește și:

Sper să ierți, în ciuda faptului că unii nu vor merita niciodată iertarea. Iartă, în ciuda faptului că vor încerca să te rănească din nou. Continuă să ierți pentru ca meriți să ai sufletul împăcat.

Sper să ierți și, cel mai important, sper să nu uiți niciodată ce ai învățat din experiențele dificile prin care ai trecut.

Sper că aceste momente dificile să fie adevărate lecții de viață pentru tine, să te ajute să fii mai curajoasă, să ai mai multă încredere în tine, să fii mai atentă la modul în care îți deschizi inima în fața oamenilor, să îți permiți să îți pui un semn de întrebare.

Sper să te împotrivești brutalității acestei lumi și, indiferent de cât de mult rău ți-au făcut, să alegi să îi ierți. Sper să înveți să transformi durerea într-un zâmbet pe care să îl porți nu doar pe fața ta, ci și în inima ta.

Citește și:

Sper să scapi de nevoia de răzbunare pentru că aceasta duce la și mai multă durere ce nu îți va da niciodată pace și te va transforma într-un suflet hain și negativist.

Sper să înțelegi puterea din spatele iertării și să înțelegi că aceasta este cea care te va salva. Sper ca într-o bună zi să găsești în interiorul tău energia nu doar a ierta, ci a le dori și tot binele din lume.

Sper să fii în continuare acea femeie incredibilă care știe că prin ură nu câștigi nimic. Sper să continui să ierți indiferent de cât de greu este. Sper să îți dai seama că nu merită să rămâi blocată în trecut și că viața înseamnă mult mai mult; viața înseamnă uitare, învățare, alegeri frumoase, fericire, zâmbete.

Citește și:

Eliberează-te de durere și nu uita să ții minte lecțiile învățate.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.