Setari Cookie-uri

Cum să uiți pe cineva pe care îl iubești?

Nu mai încerca atât de mult să uiți pentru că îți va fi și mai greu. Alege să te relaxezi, să îți vezi în continuare de viața ta și, cel mai important, să lași ca timpul să își joace cartea și să vindece toate rănile.

Nu vei uita niciodată acea persoană pentru că adevărul este că o parte din tine nu vrea să se întâmple asta.

Dacă vrei să uiți pe cineva pe care îl iubești, îți spun de acum că nu vei ajunge niciodată să îl uiți pe deplin. Este posibil ca într-o bună zi inima ta să nu îl mai dorească alături de tine și visurile tale să nu îl mai includă și pe el, însă acest lucru se va întâmpla doar în momentul în care vei alege să nu mai trăiești din amintiri și îți vei da seama că rănile tale s-au vindecat. Însă, adânc în sufletul tău, știi că nu poți uita complet de el pentru că adevărul este că dacă ți s-ar mai oferi o dată șansa să îl iubești, ai acceptă-o fără să stai pe gânduri.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Pixabay.

Nu vei uita niciodată pe cineva pe care îl iubești pentru că iubirea se naște din sinceritate și din adevăr. Vestea bună este că vei putea să îți limpezești gândurile și să îți îngropi sentimentele. Apoi, în timp, vei începe să privești realitatea și să te detașezi de această persoană nu doar cu trupul, ci și cu inima și vei face eforturi pentru a merge mai departe pe drumul tău.

Încă ești speriată pentru că nu știi cât de multă putere are această iubire asupra ta, mai ales că este o iubire în care nu s-a spus tot ce era de spus, în care există o posibilitate și milioane de lucruri încă neștiute. Este pentru că nu a existat niciodată un final complet și astfel inimii tale îi este mai greu să treacă pește.

Citește și:

Nu vei uita niciodată acea persoană pentru că adevărul este că o parte din tine nu vrea să se întâmple asta. Este greu să renunți deoarece el ți-a dezgolit sufletul și te-a văzut așa cum ești în realitate: o femeie sensibilă, dornică de iubire. Nu vrei să uiți nici toate momentele pe care le-ați petrecut împreună, nici toate visurile pe care le-ați creat amândoi, nici momentele în care ați râs, ați plâns, ați suferit și ați iubit.

Nu mai încerca atât de mult să uiți pentru că îți va fi și mai greu. Alege să te relaxezi, să îți vezi în continuare de viața ta și, cel mai important, să lași ca timpul să își joace cartea și să vindece toate rănile. Va fi greu la început, însă nu mai privi în spate. Învață să accepți că aceasta este o parte a vieții tale și nu ai nevoie de un sfârșit fericit de a aprecia ceea ce ai deja și cine ai devenit în tot acest timp.

Citește și:

Într-o zi, când vei privi înapoi, vei fi fericită că te-ai întâlnit cu această persoană, că ai iubit-o, că ai avut șansa de a o cunoaște atât de bine. Vei fi recunoscătoare pentru amintirile, lecțiile și momentele petrecute împreună. Vei fi mândră de cât de puternică ai fost încât să iei deciziile corecte și de a merge mai departe. Viitorul este un loc necunoscut însă, pentru moment, ține-ți privirea în sus și gândește-te că lucruri minunate urmează să ți se întâmple.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.