Setari Cookie-uri

Alege o frunză și află ce îți rezervă finalul de an 2018

Tot ce trebuie să faci este să acționezi rapid, să te lași condusă de intuiție și să alegi una dintre cele opt frunze de toamnă de mai jos și noi îți vom spune ce îți rezerva finalul de ani 2018.

Dacă ai ales frunza de toamnă cu numărul 5

Acorzi o atenție deosebită oamenilor din jurul tău

Ultima perioadă a fost una destul de aglomerată pe plan profesional, așa că ai fost nevoită să faci câteva compromisuri în ceea ce privește relația pe care o ai cu oamenii dragi; nu ai mai avut timp de nimic însă, acum că proiectele s-au încheiat și totul a revenit la normal, îți îndrepți atenția asupra acestor persoane pe care le-ai cam neglijat și faci tot posibilul să petreci cât mai mult timp prețios în preajma lor.

Dacă ai ales frunza de toamnă cu numărul 6

Alegi să mergi mai departe cu viața ta

Nu te interesează ce spun oamenii din jurul tău; îndrăznești să îți asculți inima și să te lași condusă de sentimente. Este, probabil, pentru prima dată în viața ta când nu mai depinzi de nimeni și decizi să dărâmi toate barierele și zidurile pe care le-ai construit în jurul tău pentru a te proteja. Alegi să trăiești cu adevărat și asta este tot ce contează.

Citește și:

Dacă ai ales frunza de toamnă cu numărul 7

Te concentrezi mai mult pe tine

Profiți de aceste ultime săptămâni ale anului 2018 și îți îndrepți atenția asupra propriei persoane; alegi să petreci mai mult timp în preajma ta, să îți asculți inima, să afli ce secrete ascunde sufletul tău. Va fi o perioadă liniștită și frumoasă deoarece, în sfârșit, reușești să fii împăcată cu tine și să îți dai seama că nu ai nevoie de foarte multe pentru a fi cu adevărat fericită.

Dacă ai ales frunza de toamnă cu numărul 8

Ai nevoie de o scurtă pauză de la tot ce se întâmplă în jurul tău

Ultima perioadă a fost una extrem de stresantă și aglomerată pentru tine; profiți de aceste momente, când lucrurile revin la normal, și alegi să iei o scurtă pauză de la tot ce se întâmplă în jurul tău. Vrei să fii singură, să îți asculți gândurile și să îți faci ordine în sentimente. Oamenii din jurul tău vor înțelege acest lucru și îți vor oferi spațiul de care ai nevoie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.