Setari Cookie-uri

3 Semne că o persoană aparent drăguță are, în secret, intenții rele

Indiferent de cine suntem sau ce facem, toți avem câteva lucruri în comun; unul dintre aceste lucruri este că suntem cu toții potențiale victime pentru oamenii toxici. 

Dacă cineva face aceste lucruri, alege să păstrezi distanța

Indiferent de cine suntem sau ce facem, toți avem câteva lucruri în comun; unul dintre aceste lucruri este că suntem cu toții potențiale victime pentru oamenii toxici.

Acest tip de oameni ne vor zâmbi, se vor purta frumos cu noi, încercând tot timpul însă să preia controlul asupra minții noastre. Din păcate, acești manipulatori reușesc adesea să obțină ceea ce își doresc. Care este soluția: trebuie să rămânem focusați pe gândurile și emoțiile noastre și să înțelegem care sunt acești oameni astfel încât să păstrăm distanța de ei.

foto interior si prima pagina: Bruce Rolff, Shutterstock

Iată care sunt cele mai comune semne care îi dau de gol:

Citește și:

1. Conversațiile sunt întotdeauna dominate de ei

Oamenii buni cu intenții rele sunt programați să domine discuțiile. Oamenilor obișnuiți nu le rămâne decât să asculte și, cel mai probabil, ajung să fie manipulați prin informațiile pe care le primesc.

Dacă manipulatorul simte un eșec în tactica lui conversațională, va elabora o altă metodă pentru a își atinge obiectivele; în unele cazuri o astfel de deviere este un interes brusc, inexplicabil cu privire la viața ta și la ce se mai întâmplă cu tine.

Ce poți face în această situație - trebuie doar să rămâi calmă, să încerci să păstrezi distanța și, cel mai important, să nu divulgi lucruri lucruri personale din viața ta. Poți încheia liniștită conversația și te poți retrage.

Citește și:

2. Fac contact vizual și acordă o atenție deosebită limbajului trupului

Astfel de oameni sunt conștienți de cât de important este contactul vizual susținut, motiv pentru care îl practică constant și siguri pe ei, folosindu-l în avantajul lor.

Acest comportament forțat (adică lung și deloc confortabil) indică adesea un scop ascuns, și anume de a determina o persoană să facă ceva anume. Acordă o atenție deosebită acestor tipare astfel încât să știi să te aperi.

3. Ai o stare negativă (fără să ți se întâmple ceva rău) după o întâlnire cu ei

De cele mai multe ori psihologii ne recomandă să acordăm mai multă atenție instinctului nostru. În situația în care ești în preajma unei persoane toxice creierul tău va trimite semnale în tot corpul pentru a te avertiza că ceva nu este în regulă.

Citește și:

Acum este momentul să ai încredere în instinctul tău și să te retragi pentru că, în caz contrar, te vei simți cu moralul la pământ, ușor tristă, dezamăgită, încărcată de energie negativă, confuză, furioasă uneori și poate neînțeleasă... fără să ai vreo problemă sau să pățești ceva. Este doar din cauza emoțiilor transmise de persoana toxică pe care ai ascultat-o.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.