Setari Cookie-uri

Black Friday 2018: a început campania de reduceri la SomProduct

Black Friday 2018 a început de câteva ore și deja foarte mulți retaileri au intrat în cursa cu reduceri. Pentru produsele home&deco, SomProduct rămâne o destinație bună de luat în considerare - magazinul online reînoiește stocurile la fiecare oră.

SomProduct a devenit unul dintre magazinele de încredere de urmărit de Black Friday 2018. Este de înțeles de ce, având în vedere că aici găsești cam tot ce ai nevoie pentru reamenajarea locuinței, dacă vrei să faci o schimbare în căminul tău. Nu trebuie să te sperie ideea de schimbare - cu cât o faci mai repede, cu atât te vei simți mai bine.

Black Friday 2018: produsele vedetă la SomProduct

Black Friday 2018 a început de doar câteva ore și deja s-au înregistrat vânzări serioase pe platformele online. Cu cât ești mai rapid, cu atât este mai sigur că vei prinde la promoții ce te interesează. Aproape că într-o cursa și retailerii se întrec să fidelizeze clienții care le intră în casa virtuală.

Nici pentru SomProduct lucrurile nu stau diferit. Ba chiar se pot lăuda că până la această oră știu să numească unele dintre cele mai urmărite și vânate articole.

Citește și:

Printre cele mai populare produse din campania de Black Friday de la SomProduct s-au remarcat până la această oră: pernă Memory anatomică (45 Lei), pat tapițat Emily Grey (999 Lei), scaun din plastic cu picioare metalice (79 Lei), saltea American Dream Memory 27% discount, masă de cafea Ufo Dark Turquoise (349 Lei), scaun din furnir și plastic Klin (99 Lei), canapea Break Grey (1499 Lei).

black friday 2018 somproduct

Black Friday 2018 SomProduct

SomProduct: ce produse găsești la reducere de Black Friday 2018:

Pentru a-ți fi mai ușor să urmărești ce te interesează și să nu cazi în capcana de a cumpăra mai mult decât ai nevoie - este tentant, când se aplică atâtea reduceri - mai întâi de toate fă-ți o listă. Limitează-te la ce îți trebuie și începe să cauți printre categoriile pe care SomProduct le are pe platforma. Acestea sunt:

Citește și:
  • Saltele: cu arcuri, cu spumă de memorie, pocket, latex, suplimentare sau pentru copii
  • Decorațiuni: accesorii birou, boluri, cârlige, căsuțe de decor, ceasuri, cutii, coșuri, elemente decorative, farfurii, felinare, ghivece, lumânări, sfeșnice, oglinzi, perdele, șervețele, tablouri, tapet, tăvi, vaze și vase decorative.
  • Mobilier pentru dormitor, living, hol, baie și bucătărie: dulapuri, comode, noptiere, biblioteci, rafturi, paturi, canapele, colțare și multe altele
  • Corpuri de iluminat de interior și exterior: aplice, becuri, candelabre, lampadare, lămpi de birou, lustre, plafoniere, proiectoare, veioze, spoturi, becuri (halogen, decorative, LED).
  • Tablouri: canvas, înrămate, sticlă
  • Covoare: clasice, moderne, shaggy, pentru copii, de intrare, imprimeuri florale, motive geometrice.
  • Textile: perdele, draperii, fețe de pernă, halate de baie, pături și cuverturi, jaluzele
  • Electrocasnice: aparate de călcat, blendere, cafetiere, fierbătoare electrice, mixere, multi-coockere, purificatoare de aer, râșnițe de cafea, roboți de bucătărie, storcătoare, toastere, cuptoare, hote

Daca te interesează categoria home&deco de Black Friday 2018 mai poți consulta Vivre, RetroBoutique sau Bonami.

Citește și:

Un pont pentru comenzile de Black Friday 2018 de la SomProduct: transportul este gratuit la comenzile care depășesc valoarea de 149 lei. Succes și inspirație la shopping!

sursa foto Front Main: unsplash

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.