Setari Cookie-uri

Zâmbet și imaginație, cuvintele cheie pentru weekendul 17-18 NOIEMBRIE 2018

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru acest weekend.

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru acest weekend.

foto interior si prima pagina: conrado, Shutterstock

Cuvântul cheie pentru pentru prima zi a weekendului este IUBIRE.

Atunci când inima îți este deschisă către iubire, viața ta se transformă într-o călătorie fantastică.

Neale Donald Walsch ne reamintește în scriierile sale că oamenii fac alegeri în viață fie bazate pe frică, fie pe iubire. Gândește-te un pic și vei vedea că așa e. Frica constrânge, seacă, usucă, te ține pe loc (în cel mai fericit caz) și te îmbolnăvește. Nu face altceva decât să atragă și mai multă frică, să mențină iluzia separării, să nască ură, agresivitate, invidie.

Citește și:

Iubirea, care este esența noastră, înalță, înnobilează, eliberează, vindecă, energizează, purifică, protejează. Te face să fii prezentă, vie. Să ai lumină în priviri. Să vezi oamenii, natura, miracolele din jurul tău. Te de-robotizează. Fiecare ființă umană tânjește după iubirea și o caută în exterior. In mod paradoxal, nu putem găsi iubirea în afara noastră până când nu ne reamintim cine suntem - IUBIREEEEE! - și ne iubim pe noi înșine.

Așadar, dedică prima parte a zilei exercițiilor de iubire. Și nu uita că iubirea se manifestă în diverse forme, în funcție de nevoile sufletului tău. Dovedește-ți ție iubirea față de tine prin gesturi, vorbe, gânduri, emoții. Nu îi uita nici pe ceilalți. Vei vedea schimbarea din tine reflectată în atitudinea lor.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua zi a weekendului este OPTIMISM.

Nici că se putea mai bine după ce ai folosit prima parte a weekendului pentru a-ți reaminti că ești iubire.

Nu le permite încercărilor zilei de ieri să umbrească soarele de pe cerul zilei de astăzi. Și nu lăsa prognoza meteo pentru mâine să îți strice bucuria aerului cald de astăzi.

Atunci când conștientizezi faptul că ai puterea magică de a-ți crea viața și îți asculși inima, optimismul devine o stare permanentă. Poate că nu te-ai născut opimistă, așa ca Wayne Dyer care reușea să vadă încă de copil partea plină a paharului. Insă ai posibilitatea de a cultiva optimismul în tine punând lucrurile într-o altă persectivă și concentrându-te asupra a tot ce este minunat și merge î viața ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.