Setari Cookie-uri

5 Lucruri pentru care toți ar trebui să fim recunoscători astăzi

Toți avem nevoie de recunoștință în viețile noastre, în special persoanele care spun că nu au nimic pentru care să fie recunoscători.

Toți avem nevoie de recunoștință în viețile noastre, în special persoanele care spun că nu au nimic pentru care să fie recunoscători.

Recunoștința este o emoție care nu face niciodată rău, ci întotdeauna oferă o stare de bine. Când înveți să apreciezi lucrurile pe care le ai, nu doar că te simți imediat mult mai liniștit, însă îi spui Universului că ești pregătită să atragi mult mai multe lucruri pentru care să fii recunoscătoare.

foto interior si prima pagina: Palo_ok Shutterstock

Iată care sunt cele mai importante lucruri pentru care toți ar trebui să fim recunoscători chiar astăzi:

1. Ești în viață

Să începem cu cel mai important lucru, unul pe care toți ar trebui să îl apreciem tot mai mult: viața noastră. Și să nu ne limităm doar la viața noastră, ci să ne concentrăm și pe viețile celor pe care îi iubim.

Citește și:

Nimeni nu are garanția zilei de mâine, motiv pentru care trebuie să învățăm să trăim în prezent și să fim recunoscători pentru viață și timpul pe care le avem.

2. Sănătatea ta

Alege să fii recunoscătoare astăzi petnru că ești sănătoasă. Dacă ai o anumită problemă de sănătate - fii recunoscătoare pentru părțile corpului care sunt sănătoase. Aceste vibrații pozitive se vor răspândi și te vor ajuta să fii mai bine, poate mai fericită, mai relaxată și mai liniștită.

3. Oportunitățile apărute în viața ta

Trăim într-o lume în care oportunitățile sunt la tot pasul. Nu a existat niciodată un moment în istoria omenirii cu mai multe opțiuni pentru a te dezvolta, pentru a face lucrurile pe care le dorești, în felul tău și în timpul tău.

Citește și:

Fii recunoscătoare pentru abundența oportunităților și ai încredere că intuiția ta va alege întotdeauna ce este mai bine pentru tine. S-ar putea să nu se întâmple imediat și probabil că vei eșua de multe ori înainte de a ajunge la succes, dar poți fi întotdeauna recunoscătoare pentru că există posibilitatea de a începe din nou și de această dată cu mai multă înțelepciune.

4. Oamenii din viața ta

Acest lucru nu înseamnă să trebuie să simți iubirea pentru toți oamenii din jurul tău. Alege, însă, să fii recunoscătoare pentru unii membri ai familiei care te-au învățat lecții de viață valoroase. Alege să fii recunoscătoare și pentru cei care te-au învățat ce este durerea deoarece aceștia te-au făcut mai puternică.

Citește și:

Însă, cel mai important lucru, fii recunoscătoare pentru familia și prietenii pe care îi iubești cel mai mult. Cei care au fost, sunt și vor fi întotdeauna alături de tine, indiferent de situație.

5. Momentele dificile

Vremurile grele sunt cei mai importanți profesori ai tăi deoarece te ajută să îți dezvolți nu doar puterea, ci și caracterul. Cu siguranță nu este ușor să simți aprecierea timpurilor dificile, în special atunci când te afli într-un astfel de momente. Însă fă un exercițiu și privește puțin în trecut, la câteva momente dificile și cu siguranță îți vei da seama că acestea sunt cele care te-au transformat într-o persoană mai bună, mai puternică, mai fericită.

Viața nu este întotdeauna ușoară... dacă ar fi așa, ar fi destul de plictisitoare.

Citește și:

Fii recunoscătoare pentru toate provocările, durerea și luptele care te-au făcut cine ești astăzi.

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.