Setari Cookie-uri

10 Lucruri pe care să ți le amintești când viața nu merge în direcția în care vrei să meargă

Cele mai frumoase lucruri în viață nu sunt, de fapt, lucruri. Sunt oameni, locuri, amintiri, imagini. Sunt emoții, sentimente, stări sufletești. Sunt momente și zâmbete. Sunt râsete. Sunt fericire.

Cele mai frumoase lucruri în viață nu sunt, de fapt, lucruri. Sunt oameni, locuri, amintiri, imagini. Sunt emoții, sentimente, stări sufletești. Sunt momente și zâmbete. Sunt râsete. Sunt fericire.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova, Shutterstock

Iată care sunt cele 10 lucruri pe care să ți le amintești când viața nu merge în direcția în care vrei să meargă

1. Nu mai căuta fericirea pentru că ea deja există. Este adânc înrădăcinată în sufletul tău, așteptând să fie descoperită.

2. Nu mai poți obține lucrurile pe care ți le-ai dorit la un moment dat pentru că acum nu ți le mai dorești. Altceva este prioritar acum.

3. În loc să te concentrezi asupra a ceea ce crezi că spun alții despre modul în care alegi să îți petreci viața, concentrează-te asupra lucrurilor pe care le-ai învățat de-a lungul timpului. Concentrează-te asupra lecțiilor, asupra momentelor frumoase, asupra amintirilor create.

Citește și:

4. Niciodată nu vei putea anticipa corect ce se va întâmpla în viața ta. Nu poți citi viitorul, nu ai cum.

5. Ce contează cu adevărat este dacă de acum înainte vei alege numai cu sufletul sau vei face aceeași greșeală și te vei lăsa influențată de oamenii din jurul tău.

6. Dorințele tale există acum, în momentul prezent, nu într-o idee a viitorului. Dacă nu ești conectată la cine ești astăzi, este și normal să fii prinsă în ceea ce credeai că doreai în trecut.

7. Cel mai probabil ești mai bine și mai norocoasă decât crezi tu. Doar pentru că ceva nu este așa cum îți dorești sau crezi tu că este, nu înseamnă că nu este corect (sau chiar bun).

8. Toate aceste momente dificile sunt cele care te conturează cu adevărat. Care te ajută să înțelegi ce este important în viață. Care te fac să îți dai seama care este drumul pe care trebuie să mergi. Care te conving să te ridici de la pământ și să mergi mai departe.

Citește și:

9. Dacă nu îți place ceva la viața ta poate că ar trebui să o schimbi. Decât să încerci să elimini aceste sentimente și emoții pe care le simți, găsește un plan de acțiune. Ia decizii, ieși din zona de confort, luptă pentru tot ce îți dorești.

10. Acest moment nu este viața ta. Nu reprezintă toți anii tăi pe acest pământ. Este doar un simplu moment în viața ta. Să îți spun că cel mai probabil săptămâna viitoare nu îți vei aminti majoritatea detaliilor de astăzi? Acest moment nu te definește și probabil că nici nu va mai conta pentru tine în puțin timp. O să treacă. Continuă să mergi mai departe. Nu te da bătută.

Ai nevoie de o schimbare? Atunci te invităm alături de noi la Kudika Body&Spirit Camp, tabăra de lifestyle sănătos care te va ajuta să devii o versiune mai bună a ta. Ghizi în această căutare vor fi Oana Trifu Bulzan, nutriționistul cu care vă întâlniți în fiecare săptămână pe pagina Kudika de Facebook și Andreea (A.G) Billig, speaker motivațional, antreprenoare și autoare de best-sellers internaționale. Te poți înscrie AICI la Kudika Body&Spirit Camp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.