Setari Cookie-uri

Mulțumește Universului pentru tot ce ai indiferent de cât de dificilă este viața 

Universul a proiectat și a planificat viețile noastre până în cel mai mic detaliu. El are un plan măreț pentru noi... pentru fiecare dintre noi, trebuie doar să învățăm să avem răbdare și, între timp, să ne bucurăm de această călătorie minunată.

Uneori tot ce trebuie să faci este să ieși puțin afară, să iei o gură mare de aer și să îți reamintești cine ești și unde vrei să fii.

Universul a proiectat și a planificat viețile noastre până în cel mai mic detaliu. El are un plan măreț pentru noi... pentru fiecare dintre noi, trebuie doar să învățăm să avem răbdare și, între timp, să ne bucurăm de această călătorie minunată.

foto interior si prima pagina: Anton27, Shutterstock

Oamenii ajung să uite de multe ori darul vieții. Sunt prinși în probleme, în dificultăți, în stres, în greutăți și nu mai reușesc să vadă cât de frumoasă este viața.

Indiferent de cât de greu este momentul prin care treci, alege să fii recunoscătoare pentru tot ce ai obținut până acum.

Citește și:

Fii recunoscătoare că ești în această lume. Faptul că te trezești dimineața și că poți avea un zâmbet pe față este un motiv de bucurie deoarece - crezi sau nu - tu ești importantă.

Fii recunoscătoare petnru oamenii care au fost cu tine la bine și la greu. Pentru familia ta care te-a iubit de la bun început, pentru prietenii care te-au sprijinit în toate momentele neplăcute și cu care ai împărtășit o mulțume de experiențe uimitoare.

Fii recunoscătoare pentru toți oamenii care te-au rănit pentru că ei te-au ajutat să înveți lecții importante, să devii mai puternică și să știi ce îți dorești de la viață. Dacă nu ar fi fost ei, nu ai fi această persoană sigură pe ea și extrem de matură.

Fii recunoscătoare pentru rănile pe care inima ta le-a avut pentru că ele te-au ajutat să înțelegi cine ești cu adevărat. Aceste răni s-au trasformat în cicatrici care te ajută să nu uiți cât de puternică ești și că orice s-ar întâmpla tu poți merge mai departe.

Citește și:

Fii recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase din viața ta. Apreciază tot ce ai reușit să obții până acum, bucură-te de un apus de soare, zâmbește la o persoană necunoscută care se poartă frumos cu tine. Fii recunoscătoare pentru norii pe care îi vezi dimineața pe cer.

Fii recunoscătoare pentru greșelile pe care le-ai făcut pentru că fără aceste greșeli nu aveai cum să înveți să fii mai bună. În această lume plină de regrete, fii recunoscătoare pentru momentele pe care le-ai pierdut. Viața nu este doar despre fericire și clipe frumoase. Viața nu este perfectă. Viața vine la pachet cu de toate: cu fericire și tristețe, râsete și lacrimi, soare și furtună.

Universul își dorește ca tu să îți trăiești viața pe care ți-o dorești. Însă în momentul în care acest lucru nu se întâmplă este posibil ca el să aibă un plan mult mai frumos pentru tine. Trebuie doar să înveți să ai răbdare.

Citește și:

Fericirea adevărată nu poate fi găsită în lucrurile materiale. Fericirea adevărată există deja cu tine, ea se găsește în sufletul tău și doar așteaptă să fie descoperită.

Nu uita că indiferent de cât de dificil este momentul prin care treci acum, Universul are un plan măreț pentru tine. Nu te va lăsa niciodată singură. Nu îți pierde speranța și fii recunoscătoare pe viața pe care o ai în loc să trăiești cu regrete. Totul va fi bine.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.