Setari Cookie-uri

3 Motive pentru care avem nevoie de cel puțin o îmbrățișare în fiecare zi

O simplă îmbrățișare poate vindeca o inimă rănită și poate pune zâmbetul pe buze unei persoane care suferă. În plus, nu ne costă nimic, ci din contră - după ce facem acest lucru suntem și noi fericiți deoarece am reușit să facem o faptă bună.

O îmbrăţişare valorează mai mult decât o mie de cuvinte pentru o inimă nefericită.

Îmbrățișarea (în general atingerea fizică) este o parte esențială a apropiere emoționale a două persoane. Din acest motiv, atingerea oferă un sentiment de legătură între noi și oamenii din jurul nostru.

foto interior si prima pagina: Divine Studios, Shutterstock

Am adunat câteva dintre cele mai importante motiv pentru care avem nevoie de cel puțin o îmbrățișare în fiecare zi:

1. Avem nevoie de o îmbrățișare pentru ca sufletele noastre să poată comunica

Îmbrățișarea este folosită pentru a comunica o emoție între două persoane.

Oamenii sunt ființe sociale, iar îmbrățișarea este o parte naturală și sinceră a modului de a comunica între noi. Profesorii spirituali sunt de părere că în momentul în care oferim o îmbrățișare atingem nu doar partea fizică a unei persoane, ci și sufletul acesteia.

Citește și:

2. Avem nevoie de o îmbrățișare pentru a oferi și primi energie pozitivă

Atingerea fizică este puternică și poate fi văzută ca o modalitate de a transmite și de a primi energie de la o persoană la alta. Când atingerea/ îmbrățișarea transmite afecțiune sau fericire, oferi o energie poziția persoanei pe care o atingi/îmbrățișezi. De asemenea, poți simți energia pozitivă care vine de la persoana care te atinge când îți transmite iubire și fericire.

3. Avem nevoie de o îmbrățișare pentru a ne vindeca rănile

Terapia tactilă a fost folosită timp de secole pentru diverse probleme de sănătate și nu numai deoarece se concentrează pe vindecarea trupului și a minții.

Terapeuții folosesc atingerile pentru a ajuta persoanele care au suferit abuzuri fizice, pentru a transmite iubire, liniște și energie pozitivă/ optimism oamenilor care suferă de anxietate sau depresie, dar și pentru a facilita legătura în timpul sesiunilor de terapie de grup.

Citește și:

O simplă îmbrățișare poate vindeca o inimă rănită și poate pune zâmbetul pe buze unei persoane care suferă. În plus, nu ne costă nimic, ci din contră - după ce facem acest lucru suntem și noi fericiți deoarece am reușit să facem o faptă bună.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.