Setari Cookie-uri

Afirmații pentru o viață binecuvântată de la Daniela Lucia Nistor

Fiecare zi poate fi minunată dacă o îngrijim precum o floare. Afirmațiile sunt un instrument bun pentru a ne crea realitatea pe care ne-o dorim.

Fiecare zi poate fi minunată dacă o îngrijim precum o floare. Afirmațiile sunt un instrument bun pentru a ne crea realitatea pe care ne-o dorim.

Daniela Lucia Nistor, scriitoare, teraput și mesajer divin a primit îți dăruiește un set de afirmații de binecuvântare cu care poți lucra în diverse momente ale zilei.

foto interior si prima pagina: Romaset, Shutterstock

Afirmațiile de dimineață

Sunt recunoscătoare pentru această nouă zi din viața mea și o declar ca find o zii de pace interioară, bucurie și vindecare. Respir acum și îmi umplu întreaga ființă cu energiile noii zile care abia începe.

Ii chem lângă mine pe îngerii mei și pe arhangheli să mă protejeze pe tot parcursul acestei zile și să mă învețe tot ceea ce este nevoie să știu acum.

Citește și:

Sunt un copil al Universului și dedic această nouă zi iubirii.

Ii mulțumesc Universului pentru că îmi furnizează tot ceea ce îmi este necesar astăzi și întotdeauna.

Aduc mulțumiri pentru intuiția mea divină și experiențele pline de semnficație care îmi umplu astăzi sufletul cu iubire și înțelepciune

Afirmații pentru miezul zilei

Rog îngerii și Duhul Sfânt să mă înconjoare cu un văl auriu de protecție.
Intreaga mea ființă este acum înconjurată de un văl auriu de protecție.

Mă aflu sub protecție divină și nimic rău nu mă poate atinge. Sunt protejată împotriva cuvintelor, gândurilor și energiilor negative. Las să pătrundă doar ceea ce este pur, util și rezonează cu inima mea.

Afirmații penru seară (înainte de culcare)

Citește și:

Sunt recunoscătoare pentru toate darurile pe care le-am primit astăzi și pentru aceasă noapte care îmi va aduce odihnă și vindecare.

Respir adânc și eliberez toate cuvintele și gândurile care trebuie eliberate. Eliberez din trupul energiile stagnante, uzate ale durerii și emoțiilor negative.

Ii invoc pe ghizii mei spirituali și sinele meu superior pentru a mă ajuta să integrez pe deplin în sufletul meu învățăturile acestei zile.

Il invoc acum pe arhanghelul Rafael pentru a mă vindeca în această noapte la toate nivelele ființei mele. Îi invoc pe îngeri să îmi vindece familia și prietenii în această noapte. Ii invoc pe maeștri divini și îi rog să vindece toate sufletele care au nevoie de pace și protecție.

Îi invoc pe ghizii mei spirituali și Sinele Meu Superior și îi rog să îmi trimită vise liniștite și mesaje semnificative.

Citește și:

Dacă vrei să o cunoști personal pe Lucia Daniela Nistor și să te pregătești pentru noul an, te poți înscrie la ultimul curs pe care îl va susține în 2018. Timp de două zile, pe 8 și 9 decembrie, poți participa la un curs de purificare, vindecare și închidere a anului 2018 și de armonizare și activare a manifestării a ceea ce îți dorești pentru noul an. Detalii suplimentare, aici.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.