Setari Cookie-uri

Sfatul pe care fiecare zodie trebuie să îl audă pentru următoarea perioadă

Mai jos veți găsi câte un sfat pentru fiecare semn zodiacal pe care fiecare persoană trebuie să îl ia în considerare pentru următoarea perioadă.

Fecioară - Înțelege că nu ești definită de gândurile tale

Ține minte că nu ești un produs al gândurilor tale. Tu ești tu și gândurile nu sunt cele care te definesc. Caută în adâncul sufletului tău cine ești cu adevărat și alege care sunt gândurile cărora le poți oferi putere. Doar pentru că lucrurile sunt puțin confuze nu înseamnă că trebuie să renunți la întreaga ta viață.

Balanță - Oferă-ți pauza pe care o meriți

Este posibil să nu te simți foarte bine din cauza stresului acumulat și a problemelor cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Este momentul să iei o scurtă pauză pentru a te odihni și a te concentra asupra gândurilor și sentimentelor tale. Următoarele luni vor fi la fel de aglomerată, așa că profită de această perioadă cât încă mai poți.

Citește și:

Scorpion - Cele mai mici schimbări îți pot aduce liniștea de care ai nevoie

Doar pentru că nu îți dai seama acum, nu înseamnă că toate lucrurile care se întâmplă în acest moment în viața ta sunt lipsite de sens. Din contră - totul se întâmplă dintr-un motiv și chiar și cele mai mici lucruri pot face cele mai mari schimbări în viața ta. Ai răbdare, în scurt timp te vei putea bucura de liniștea la care visezi de atât de mult timp.

Săgetător - Indiferent de ce se întâmplă, nu îți pierde speranța

Această Lună nouă te va ajuta să ai mai multă încredere. Faci tot posibilul să depășești problemele cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Cu cât ești mai optimistă, cu atât va fi mai bine nu doar în viața profesională, ci și în ceea ce privește relația pe care o ai cu oamenii din jurul tău.

Citește și:

Capricorn - Nu-ți pune bazele în toți oamenii pe care îi întâlnești

Încearcă să fii mai atentă la oamenii din jurul tău, nu toți îți vor binele. Învață să faci diferența dintre cei care îți sunt alături pentru că vor și cei care îți sunt alături pentru că așteaptă ceva la schimb. Această Lună nouă te ajută să îți protejezi mai mult sufletul și să eviți pe cât posibil drama.

Vărsător - Nu mai fi atât de rece cu oamenii pe care îi iubești

Luna nouă vrea să îți încălzească sufletul și să te ajute să distrugi toate barierele și zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale. Emoțiile și sentimentele contează și trebuie să înveți să le oferi mai multă atenție. Fii sinceră cu oamenii dragi și nu îți fie teamă să le arăți că îi iubești.

Citește și:

Pești - Ieși din zona de confort

Ești pregătită pentru schimbări masive. Această perioadă va aduce lucruri incredibil de frumoase în viața profesională, trebuie doar să începi să ai mai multă încredere în tine și, cel mai important, să îndrăznești să ieși din zona de confort și să îți asumi riscurile necesare.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.