Setari Cookie-uri

4 modele de pulovere pe care să le purtăm în această iarnă

Perioada rece este una dintre cele mai interesante deoarece ne permite să combinăm fel și fel de culori, texturi și prințuri pentru a obține cele mai originale ținute. Din garderoba noastră nu trebuie să lipsească în aceste luni puloverele - sunt versațile și pot fi purtate în tot felul de combinații interesante.

Temperaturi scăzute, brăduți împodobiți, luminițe mii și mii, căciuli și fulare pufoase, aromă de scorțișoară și măr copt în toată casa și, bineînțeles, omuleți de zăpadă. Iarna și-a intrat repede în drepturi, așa că trebuie să fim pregătiți să ne bucurăm de toate cadourile pe care ni le poate oferi.

În ceea ce privește stilul vestimentar, perioada rece este una dintre cele mai interesante deoarece ne permite să combinăm fel și fel de culori, texturi și printuri pentru a obține cele mai originale ținute. Din garderoba noastră nu trebuie să lipsească în aceste luni puloverele - sunt versațile și pot fi purtate în tot felul de combinații interesante. Și, pentru că sunt la mare căutare (hashtagul #sweaterweather a fost folosit de mai bine de 3 milioane de ori), am decis să căutăm câteva modele de pulovere pe care să le purtăm în această iarnă.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Nina Buday, Shutterstock

1. Puloverul elegant

În cazul în care ai nevoie de un look elegant și sofisticat, potrivit nu doar pentru zilele de muncă, ci și pentru o ieșire în oraș, îți recomandăm să încerci să asortezi un pulover ușor elegant, pe gât, într-o nuanță cât mai clasică la o fustă din piele (fie scurtă, fie peste genunchi). Pentru zilele cu adevărat geroase, nu uita de dresurile groase și, bineînțeles, cizmele sau botinele negre.

Our leather a-line skirt is a great investment buy that will see you through season after season. With its flattering fit and statement zip detailing it’s gone straight to the top of our wishlist. Pair with our pure cashmere funnel neck jumper and heels for a chic look that’s perfect for both work and play or opt for a more casual look by pairing it with trainers. Tap to shop.

Citește și:

A post shared by M&S (@marksandspencer) on

2. Puloverul în dungi. Mai simplu de atât nici că se poate

Dacă ești fan dungi și nu vrei să renunți la acest prinț nici pe perioada iernii, atunci îți recomand să îți îndrepți întreaga atenție asupra puloverului în dungi - pe lângă faptul că dă o notă de culoare unei ținute clasice, de iarnă, arătă extraordinar de bine și poate fi purtat fie cu blugi skinny sau pantaloni ușor eleganți, fie cu o fustă creion sau chiar în linie A.

3. Puloverul supradimensionat

Puloverul supradimensionat este în continuare în tendințe și arată foarte bine în orice combinație. Acesta poate fi asortat la o pereche de blugi skinny și adidași, pantaloni eleganți și tocuri sau chiar la o fustă midi și cizme până la genunchi.

Citește și:

Chiar și în zilele în care nu ai nicio sursă de inspirație, vei găsi o variantă frumoasă de asortare pentru puloverul supradimensionat.

4. Puloverul pe gât

Vrei să ai o ținută stylish, însă ești destul de friguroasă și nu știi cum să te îmbraci mai bine când ieși din casă? Atunci puloverul pe gât, din material gros, este aliatul tău împotriva gerului.

Cum îl poți purta: cu pantaloni din piele și bocanci pentru un look rock chic, cu fusta creion, dresuri groase și tocuri pentru un look elegant sau, bineînțeles, cu jeanși evazați (sau skinny) și botine pentru un look casual. Dacă simți nevoia, poți purta pe sub pulover, o bluză de corp într-o nuanță contrastantă pentru a aduce un plus de culoare și originalitate ținutei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.