Setari Cookie-uri

Semnificația numerologică și spirituală a zilei 12.12

Codul numerologic din 12.12 ne oferă ocazia de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă și de la un nivel de conștiență mult mai mare decât o facem în general. 

În a 12-a zi a lunii a 12-a, se activează un cod numerologic puternic, care contribuie la creșterea frecvenței energiei pozitive din corpul nostru, la regăsirea spiritualității și deschiderea sufletului.

12 este un număr puternic în numerologie și reprezintă integritate, completare. Avem 12 luni pe an și 12 semne în zodiacul european.

foto interior si prima pagina: Benjavisa Ruangvaree, Shutterstock

Uneori, doar atunci când ajungem la finalul unui ciclu de viață, al unui capitol al cărții noastre, putem începe cu adevărat să înțelegem călătoria sufletului nostru.

Conștientizarea imaginii mai mari și a acestui sentiment de completare este energia pe care o deține numărul 12, dar doar în a 12-a zi a ultimei luni a anului această energie crește.

Citește și:

Codul numerologic din 12.12 ne oferă ocazia de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă și de la un nivel de conștiență mult mai mare decât o facem în general.

În această perioadă, astrele ne recomandă să fim mai atenți la emoțiile și la sentimentele noastre, să petrecem mai mult timp meditând, scriind în jurnal sau practicând iubirea de sine.

Ce trebuie să faci pe data de 12.12?

Vizualizează câmpul energetic din jurul tău și vezi dacă îl poți extinde. De asemenea, fii atentă la visurile tale deoarece este posibil ca acestea să conțină informații din cele mai profunde locuri ale sufletului tău.

12.12 deblochează o energie incredibil de puternică, pe care o poți folosi în avantajul tău. Simte ce inima ta simte și rămâi deschisă la orice semne și mesaje pe care le poți primi.

Citește și:

Meditația pe care o poți face în ziua de 12.12:

- stai confortabil pe podea sau pe pat/ o suprafață plană în poziție lotus.

- închide ochii și respira profund pentru a îți relaxa mintea.

- vizualizează cum jumătatea superioară a corpului tău (de la genunchi în sus) eset înconjurată de lumina unei piramide frumoase. Vârful acestei piramide ajunge în cer și te unește cu toate corpurile divine.

- odată ce această imagine vizuală este puternică în mintea ta, vizualizează o altă piramidă pe jumătatea inferioară a corpului tău, îndreptată către pământ. Vizualizează lumina acestei piramide care înconjoară jumătatea inferioară a corpului și te conectează la toate corpurile pământești.

- odată ce această imagine piramidala este puternică, respiră profund de 12 ori.

Citește și:

- când ești gata, imaginează-ți că piramida de sus începe să se rotească în sensul acelor de ceasornic, iar piramida de jos încearcă să se rotească în sens invers acelor de ceasornic.

- rămâi cu această vizualizare și acordă o atenție deosebită emoțiilor și senzațiilor care apar în corpul tău. Inspiră și expiră de 21 de ori sau atât timp cât simți că este necesar.

- când ești gata, oprește piramidele din rotație și vizualizează cum lumina acestora devine tot mai slabă pentru că întregul tău corp o absoarbe în interior.

- respiră de 12 ori puternic și mișcați ușor degetele de la mâini și de la picioare.

- când ești gata să închei meditație, deschide ușor ochii, ridică-te și scutură-ți corpul. Bea un paahr de apă pentru a te ajuta să îți cureți corpul și să îți echilibrezi energia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.