Setari Cookie-uri

Mantra magică a iubirii în 2019 pentru fiecare zodie în parte

Dragostea este un cadou oferit de la viață. Trebuie să învățăm să ne bucurăm de el, să îl trăim la intensitate maximă, să îl simțim nu doar cu inima, ci și cu sufletul. Iată care sunt cele mai importante mantre magice ale iubirii pentru anul 2019 pentru fiecare zodie în parte.

Balanță: Îmi accept toate greșelile pentru că m-au ajutat să mă dezvolt, să ajung unde sunt acum. Fiecare moment dificil a venit cu o lecție de viață frumoasă care mi-a dat puterea de a merge mai departe. Iubire, acum sunt pregătită să te cunosc.

Scorpion: În fiecare zi sunt recunoscătoare pentru cât de multă iubire poate oferi sufletul meu. Nu grăbesc lucrurile, ci aștept ca timpul să își joace cartea și să mă pregătească pentru întâlnirea cu marea dragoste.

Săgetător: Nu simt nevoia să mă întorc în trecut pentru că știu că nu mai pot schimba nimic. În schimb, privesc cu ochii plini de fericire și aștept să văd ce îmi pregătește viitorul. Îmi deschid inima pentru a iubi și a oferi iubire.

Capricorn: Inima mea nu minte. În sufletul meu crește o iubire pură, necondiționată, adevărată pe care urmează să o ofer unui suflet norocos. Plec la acest drum știind că în cele din urmă voi trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Citește și:

Vărsător: Am învățat să ofer iubire zi de zi în toate formele ei. Nu mă grăbesc, nu alerg și nici nu cerșesc dragoste. Cred că sufletul meu merită ceva mult mai frumos decât visez eu. Și știu că la un moment dat Universul îmi va oferi acea iubire magică.

Pești: Îi permit sufletului meu să simtă tot ce simte: durere, tristețe, fericire, dezamăgire, iubire. Îl învăț să aibă răbdare pe acest drum numit viață și îi arăt cum să se vindece. Accept tot ce trăiesc pentru că știu că totul se întâmplă cu un motiv. Și mai știu că iubirea mă caută și că în scurt timp mă va găsi.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.