Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 22 decembrie ne pregătește sufletele pentru schimbări majore

Această perioadă va fi plină de evenimente neașteptate care vor influența energia tuturor oamenilor din jurul nostru. 

Această perioadă va fi plină de evenimente neașteptate care vor influența energia tuturor oamenilor din jurul nostru.

Ultima lună a acestui an are loc pe data de 22 decembrie și este un moment incredibil de rar deoarece coincide cu solstiștiul de iarnă.

foto interior si prima pagina: Swetlana Wall, Shutterstock

Luna poartă o energie puternică, profund asociată cu starea noastră emoțională. Pe măsură ce trece prin fazele sale, ajunge să influențeze destul de puternic stările noastre de spirit și duce la câteva schimbări importante.

În timpul Lunii Pline, chiar și cele mai mici emoții pot deveni repede copleșitoare. Sentimentele de supărare și de frustare se pot intensifica și schimbă în furie și anxietate, în timp ce fericirea poate deveni o bucurie imensă.

Citește și:

Ghidați de emoțiile noastre copleșitoare, ajungem să facem decizii impulsive care pot duce la greșeli sau chiar erori pe care mai târziu ajungem să le regretăm.

Pe data de 22 decembrie, Luna Plină va avea loc în semnul Racului, cunoscut pentru sensibilitate și stări emoționale puternice. Asta înseamnă că influența acestei zodii ne va ajuta să descoperim latura noastră sensibilă, să ne deschidem sufletele și inimile, încurajându-ne să devenim mai vulnerabili decât în orice alt moment al anului.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.