Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 22 decembrie ne pregătește sufletele pentru schimbări majore

Această perioadă va fi plină de evenimente neașteptate care vor influența energia tuturor oamenilor din jurul nostru. 

Iată care sunt cele mai bune sfaturi pe care trebuie să le primească fiecare zodie în parte în această perioadă:

Berbec: Este timpul să renunți la toate măștile și să îți arăți adevărata fată. Este timpul să nu te mai ascunzi. Este timpul să fii tu însăți și să îți accepți vulnerabilitățile. Oamenii din jurul tău vor fi impresionați de sinceritatea ta.

Taur: Cunoaște-ți limitele. Nu exagera cu timpul dedicat vieții profesionale. Chiar dacă beneficiile sunt pe măsura efortului depus, este posibil ca viața personală să aibă de suferit.

Gemeni: În această perioadă trebuie să înveți să lași în urmă trecutul pentru că nu îți aduce niciun beneficiu să trăiești din amintiri dureroase. Concentrează-te asupra prezentului și privește cu sufletul deschis către viitor.

Citește și:

Rac: Este timpul să ieși din zona de confort și să accepți toate propunerile de colaborare pe care le primești pe plan profesional. Învață să ai încredere în tine, te descurci mai bine decât crezi.

Leu: Nu căuta fericirea în altă parte; aceasta există deja, este ascunsă adânc în sufletul tău și așteaptă să fie găsită. Fii recunoscătoare pentru tot ce ai realizat până acum.

Fecioară: Trebuie să înțelegi că, uneori, oamenii din jurul tău îți vor binele. Ai încredere în ei, acceptă-le sfaturile pe care ți le oferă pentru că de data aceasta te pot ajuta să rezolvi problemele cu care te confrunți.

Balanță: Problemele cu care te confrunți în această perioadă pot fi rezolvate doar cu răbdare, sinceritate și maturitate. Spune tot ce ai pe suflet și, în același timp, învață să asculți cu adevărat.

Citește și:

Scorpion: Alege să ieși din zona de confort și să iei deciziile acelea îndrăznețe la care visezi de mult timp dacă vrei să ajungi mai repede acolo unde îți dorești. Ai încredere în tine, ești pe drumul cel bun.

Săgetător: Învață să îți recunoști greșelile, să înveți din ele, să te ridici de la pământ și să mergi mai departe. Nu te dă bătută atât de ușor, învață-ți lecția și continua pe drumul visurilor tale. În scurt timp lucrurile se vor schimba și vei vedea luminița de la capătul tunelului.

Capricorn: Îmbrățișează emoțiile pe care le simți în această perioadă, ascultă-ți intuiția și ia deciziile pe care inima ta le consideră potrivite. Ai încredere în tine și alege întotdeauna cu sufletul.

Citește și:

Vărsător: Problemele pe care le ai pe plan personal pot fi rezolvate destul de repede, trebuie doar să fii dispusă să faci compromisurile necesare. De asemenea, alege să fii sinceră și să spui tot ce ai pe suflet.

Pești: Sfaturile pe care le primești în această perioadă îți sunt de mare ajutor deoarece te ajută să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită, să analizezi cu mare atenție detaliile și să iei deciziile potrivite.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.