Beneficiile ceaiului Matcha

Beneficiile ceaiului Matcha
Kudika
20 Decembrie 2018

Ceaiul Matcha conţine de şase ori mai mulţi antioxidanţi decât fructele goji, de şapte ori mai mulţi decât ciocolata neagră şi de 17 de ori mai multi antioxidanţi decât afinele.

Folosit în trecut de către călugării budişti în cadrul ritualului de meditaţie, ceaiul Matcha conţine de şase ori mai mulţi antioxidanţi decât fructele goji, de şapte ori mai mulţi decât ciocolata neagră şi de 17 de ori mai multi antioxidanţi decât afinele.

foto interior si prima pagina: inthason99 Shutterstock

Se consumă amestecat cu apă fierbinte. Practic, se consumă întreaga frunză de ceai, iar acest lucru vine cu o mulţime de beneficii pentru sănătate (antioxidanţi şi tone de vitamine) şi cu un gust uimitor.

Este aproape fără calorii (3 per gram) şi te face să te simţi minunat, aproape instantaneu. E un energizant perfect, extrem de activ şi eficient, fără efectele negative ale cofeinei.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri