Setari Cookie-uri

12 semne că trebuie să îi dai papucii

Ce e de făcut atunci când relația de cuplu scârțâie din toți rărunchii iar tu se simți secată de energie? Uneori, merită să îi dai o șansă și să faci lucrurile să meargă. Alteori, este mai bine să faci Revelionul împreună cu o prietenă și să lași în urmă ceea ce nu mai folosește.

Iată doisprezece semne că este momentul să iei această decizie.

foto interior si prima pagina: Tiko Aramyan, Shutterstock

1. Nu te respectă

Respectul vine în mai multe forme, dar dacă cineva te respectă, o face în toate privințele, nu doar pe alocuri. Cineva căruia nu îi pasă de opiniile, dorințele, emoțiile sau deciziile tale nu te merită.

2. Nu investește nimic in relație.

Să fii cu cineva care doar primește tot ce ai tu de oferit, fara să nu miște un deget, nu este cea mai bună alegere pentru tine. Și asta pentru că ești singură în relație.

3. Nu își arată sentimentele

Construirea unei relații sănătoase înseamnă că te conectezi cu cineva fizic, emoțional, spiritual și mental. Dacă nu este cinstit în privința sentimentele lui, ascunde de tine o mare parte din el însuși.

Citește și:

4. Încearcă să-ți controleze viața

Dacă partenerul tău îți spune ce să faci, când să ieși și cum să îți organizezi programul zilnic, ești sclava lor. Chiar vrei asta?

5. Nu-și asumă nicio responsabilitate

Să fii responsabil înseamnă să faci ceea ce este nevoie pentru relație și să îți respecți deciziile. Dacă evită să fie responsabil, lasă toată povara pe umerii tăi.

6. Te descurajează.

Partenerul tău este cineva care ar trebui să te ajute să crezi în cea mai bună versiune a ta, să fie de partea ta și nicidecum să te descurajeze.

7. E negativ tot timpul

Un partener care este întotdeauna negativ și toxic te seacă de energie și îți scade vibrația.

8. Încearcă să te manipuleze.

Manipularea este o altă formă de control, dar una mai subtilă. Nu vine din nevoia de a te înrobi, ci din lipsa puterii personale.

Citește și:

9. Te învinovățește pentru orice fleac

Dacă partenerul tău te învinovățește pentru orice lucru mic înseamnă că nu are încredere în tine și are o părere proastă despre tine. relației. Pentru că nu poți fi doar tu vinovată pentru tot, înseamnă că ei proiectează.

10. Te abuzează fizic

Fugi fără să stai pe gânduri. Doar așa te poți salva pe tine dar și pe el.

11. Creează dramă din nimic

O persoană dependentă are o profundă rană interioară pe care o proiectează fără să își dea seama în exterior.

12. Îți suge energia

Energia ta este este neprețuită. Dacă nu știi cum să o alimentezi și împrospătezi zilnic, este ușor să fii secătuită. Alege oameni care te umplu de energie poziivă.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.