Setari Cookie-uri

Alege o cărare și află ce îți rezervă destinul în 2019

Elibereaza-ti mintea si concentreaza-te pentru cateva secunde asupra imaginii de mai jos. Permite sufletului tau sa aleaga pentru ca el stie cel mai bine de ce are nevoie. 

Daca ai ales prima carare...

Este timpul sa inveti sa te relaxezi, sa renunti la rau si la durere si sa iti pui destinul in mainile Universului. In loc sa incerci sa lupti cu morile de vant, invata sa faci un pas in spate si sa permiti ca timpul sa isi joace cartea in ritmul lui. Ai rabdare si, intre timp, alege sa te bucuri de momentul prezent asa cum este el, cu bune si cu rele, cu fericire si cu tristete.

Pasul urmator iti va fi dezvaluit atunci cand esti linistita si pregatita sa intelegi care este rolul tau in aceasta lume. De asemenea, inceaerca pe cat posibil sa eviti luarea deciziilor grabite. Concentreaza-ti atentia asupra meditatiei, un exercitiu foarte bun care te va invata cum sa permiti linistii sa te ghideze prin viata.

Daca ai ales a doua carare...

In anul 2019 trebuie sa inveti sa renunti la trecut; de prea multe ori ai fost blocata pe ceva ce s-a intamplat deja. Trebuie sa accepti cursul vietii, sa ii permiti inimii tale sa se vindece si sa o iei de la capat. Lasa trecutul unde este acum. Universul iti ofera posibilitatea de a te bucura de momentul prezent, de a face alegerile pe care tu le consideri necesare pentru a fi fericita.

Citește și:

Nu uita ca puterea este in mainile tale, tu detii fraiele vietii tale. Singura modalitate prin care poti face schimbarile potrivite este schimbarea constiintei tale in momentul precent. Pentru a te elibera de trecut, incearca sa iti faci un jurnal si sa asterni in el toate gandurile cu privire la acesta sau, daca simti nevoia sa vorbesti, sa marturisesti unei persoane de incredere ce simti. Apoi lasa totul sa treaca. Nu vei putea merge mai departe pana cand nu vei face asta.

Daca ai ales a treia carare...

Te concentrezi prea mult pe exterior si prea putin pe interior. In adancul inimii tale gasesti raspunsuri la toate intrebarile, insa daca nu cauti cum le poti gasi? Mintea ta este incarcata cu ganduri nepotrivite, agitatie, stres. Incearca sa o eliberezi pentru o clipa si sa privesti in sufletul tau.

Mediteaza, mergi la plimbare, relaxeaza-te si reconecteaza-te cu Universul. Acum este momentul sa fii in sincron cu divinul si singurul mod prin care poti face asta este prin reflectarea in interior. Monitorizeaza-ti gandurile, insa incearca sa nu te judeci prea tare. Fii pregatita pentru schimbarile minunate care urmeaza.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.