Setari Cookie-uri

Eclipsa de lună din 21 ianuarie: Mantra zodiei tale pentru a trece cu bine peste toate schimbările

Pe data de 21 ianuarie, luna va disparea de pe cer pentru cateva momente. Eclipsa totala de luna este ultima inainte de 2022 si vine cu cateva schimbari importante pentru toate zodiile.

Scorpion - Aleg ce simt ca este mai bine pentru sufletul meu. Iar in aceste momente sufletul meu are nevoie de fericire, de liniste, de iubire si de intelegere. Si cine ii poate oferi toate aceste lucruri daca nu chiar eu?

Sagetator - Va fi o perioada frumoasa. Toate aceste schimbari ma vor ajuta sa inteleg ce imi doresc cu adevarat de la viata si de ce am nevoie pentru a fi fericita. Accept tot ce se intampla pentru ca stiu ca Universul este alaturi de mine.

Capricorn - Este de o mie de ori mai bine sa imi pese de oamenii din jurul meu, sa simt ce simt si ei decat sa fiu indiferenta si fericita in lumea mea. Ei conteaza cel mai mult pentru mine.

Varsator - Fericirea este si va fi intotdeauna o alegere. De aceea, promit sa aleg sa vad lucrurile bune, sa apreciez tot ce mi se intampla frumos, sa fiu recunoscatoare pentru ce am.

Pesti - Astazi promit sa am grija nu doar de mine, ci si de oamenii din jurul meu. Sa arat iubire, compasiune si intelegere. Sa fiu acolo neconditionat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.