Setari Cookie-uri

15 Lucruri pe care să i le spui sufletului tău când vezi că nu mai poate

Amintește-ți că durerea și suferința uneori aduc cele mai bune lucruri; ele scot la iveală talentele necunoscute până acum, bunătate și compasiune. Durerea schimbă oamenii în bine. 

1. Privește întotdeauna cât de departe ai ajuns în loc de cât de departe trebuie să mergi. Atâta timp cât vei continua să faci pași mărunți, vei ajunge în cele din urmă acolo unde îți dorești să fii.

2. Nu acordă prea multă atenție la ce spun sau gândesc oamenii despre tine. Încearcă să te concentrezi pe relațiile pe care le ai cu prietenii apropiați, care te cunosc bine și în care poți avea încredere.

foto interior si prima pagina: Unsplash

3. Nu te compară niciodată cu altcineva. Fiecare om are propria călătorie în viață.

4. Atunci când nu mai poți... mai poți un pic.

5. Amintește-ți că ai trecut prin atât de multe și ai învățat să fii puternică. Fiecare provocare, fiecare obstacole, fiecare luptă te fac mai puternică.

Citește și:

6. Dacă simți nevoia să plângi, atunci plângi. Plânsul nu este un semn de slăbiciune. Nu confunda tristețea cu slăbiciunea.

7. Greșelile sunt o parte a vieții. Acestea te ajută să înveți lecții noi, să crești, să începi alte drumuri interesante.

8. Amintește-ți că nu ești singură. Întotdeauna există cineva dispus să te ajute.

9. Amintește-ți că durerea și suferința uneori aduc cele mai bune lucruri; ele scot la iveală talentele necunoscute până acum, bunătate și compasiune. Durerea schimbă oamenii în bine.

10. Tot ce simți acum este temporar. În timp, vei reuși să treci peste și te vei simți mai bine. Nu vei fi blocată pentru totdeauna.

11. Vei trece prin asta și vei ajunge să inspiri pe cineva într-o zi. Poate vei inspira sute sau chiar mii de oameni. Trebuie să împărtășești provocările tale cu cei care au nevoie de ajutorul și de îndrumarea ta în viitor.

Citește și:

12. Nu căuta perfecțiunea în lucrurile pe care le vezi în jurul tău. Aceasta nu există.

13. Zi de zi găsește cel puțin un motiv pentru care să fii recunoscătoare.

14. Când nu mai poți, cere ajutorul.

15. Indiferent de cât de greu este drumul pe care mergi, să renunți la tine înseamnă să renunți la tot. Pune-te întotdeauna pe primul loc, ai grijă de tine... pentru că tu poți, tu ești capabilă să depășești greutățile și să găsești luminița de la capătul tunelului în cele mai întunecate momente.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.