Setari Cookie-uri

Alege o mandală și noi îți vom spune caracteristicile ascunse ale personalității tale

Este timpul pentru un nou test minunat, așa că îți recomandăm să fii foarte atentă la toate detaliile și, cel mai important, să lași ca sufletul să aleagă. Acest test poate va dezvălui ceva nou despre tine, despre personalitatea ta. 

Dacă ai ales prima mandală

Alegerea primei mandale indică faptul că ești o persoană foarte apropiată de natură. Îți place să petreci timpul liber înconjurată de seninătatea verde a unui mediu natural decât să stai în casă sau în compania zgomotoasă a oamenilor. Natura este prietenul și salvatorul tău, locul divin la care te întorci de fiecare dată când îți simți sufletul obosit, scurs de energie și parcă ai vrea să renunți. Te încarci de energie și putere doar prin simplul fapt că te afli înconjurată de energie, de viață. Pe plan personal nu ai foarte mulți prieteni, însă cei pe care îi ai sunt cu adevărat speciali - sunt persoane pe care te poți baza oricând și care ar face orice pentru a te vedea fericită.

Citește și:

Dacă ai ales a doua mandală

Ești foarte atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău; pentru tine fiecare detaliu chiar contează și, mai mult decât atât, poate face oricând o diferență uriașă în viața ta. Chiar dacă oamenii nu îți spun nimic, poți înțelege ce se întâmplă în sufletul lor doar privindu-i. Mai mult decât atât, simți energia dintr-o încăpere și îți dai seama dacă o persoană este bună sau rea imediat ce o întâlnești. Ai tendința de a păstra în jurul tău doar acele persoane pe care te poți sprijini necondiționat.

Dacă ai ales a treia mandală

Darul sufletul tău este cel al vindecării. Ești mult mai atentă decât restul persoanelor de problemele și necazurile cu care se confruntă cei din jurul tău. Ai un instinct natural cu privire la aceste lucruri astfel încât să descoperi ce este în neregulă cu sufletul cuiva. Cei care au acest dar nu numai că au un mare succes în profesiile medicale, dar au și un sentiment de împlinire unic, care vine cu folosirea darurilor tale pentru a îi ajuta nu doar pe cei apropiați, ci și pe necunscuți. Tu chiar vrei să faci lumea un loc mai bun.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.