Setari Cookie-uri

Cum se prepară cel mai bun ceai de ghimbir

Cu ajutorul a doar unei bucăți mici de rădăcina proaspătă de ghimbir, apă, și miere, poți obține un ceai cu gust puternic, care este deopotrivă liniștitor și delicios.

Ceaiul din rădăcină de ghimbir este una dintre băuturile preferate de multe persoane, deoarece este ușor de preparat la domiciliu, și este precum un tonic rapid, a cărui pregătire necesită costuri materiale și de timp foarte mici. Cu ajutorul a doar unei bucăți mici de rădăcina proaspătă de ghimbir, apă, și miere, poți obține un ceai cu gust puternic, care este deopotrivă liniștitor și delicios.

foto interior si prima pagina: DW2630, Shutterstock

Pentru a prepara cu succes acest ceai, trucul este acela de a fierbe efectiv rădăcina de ghimbir, nu doar de a o imersa în apa fierbinte și a o lăsa la "infuzat". Simpla scufundare a rădăcinii de ghimbir în apă fierbinte nu va face decât să rezulte o infuzie slab concentrată, cu o tentă ușoară de ghimbir. Însă, prin fierberea ghimbirului pentru câteva minute se extrage aromă și "esența" ghimbirului direct în apă, rezultând astfel un ceai puternic, aromat.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.