Setari Cookie-uri

De ce ne este atat de greu sa renuntam la cineva care nu ne iubeste?

De ce? De ce sufletul nu vrea sa renunte la o persoana care nu il rasfata? De ce se lupta atat de mult sa accepte ca relatia s-a terminat si ca este timpul sa mearga mai departe?

Nu sunt o experta in iubire, insa sunt absolut convinsa ca daca te face sa plangi si sa suferi, clar nu este sufletul tau pereche.

De ce? De ce sufletul nu vrea sa renunte la o persoana care nu il rasfata? De ce se lupta atat de mult sa accepte ca relatia s-a terminat si ca este timpul sa mearga mai departe?

Iata cateva motive pentru care iti este dificil sa renunti la cineva care nu te iubeste:

1. Crezi ca este sufletul tau pereche

Crezi ca relatia pe care o ai acum este diferita de toate celalalte. Ca este sufletul tau pereche. Ca intre voi este o conexiune extrem de puternica ce nu se poate cumpara cu nimic din ce ai avut pana acum si ca daca renunti la el ar fi ca si cum ai renunta la o parte din tine.

Permite-mi sa te corectez putin: toti oamenii au aceasta parere cu privire la relatia lor. Poate ca iubirea pe care o simti pentru aceasta persoana este una puternica, insa cu siguranta nu este iubirea suprema. Sa-ti zic motivul? NU TE IUBESTE.

Citește și:

De fapt, daca poti renunta la cineva care nu te iubesti, atunci iti deschizi cu adevarat sufletul pentru a gasi o conexiune reala, frumoasa, speciala, magica. Acea conexiune la care visezi de o viata.

2. Ramai blocata in trecut

Nu-i asa ca te agati de amintirile frumoase de la inceputul relatiei? Apoi, dupa o perioada lucrurile au inceput sa mearga tot mai prost si toate acele momente care te-au facut atat de fericita au disparut complet. Realitatea relatiei de acum este complet diferita de realitatea relatiei de la inceput.

Nu trai din amintiri. Meriti mult mai mult.

3. Iti este teama sa nu ramai singura

Vrei sa ai langa tine o persoana care sa te inteleaga si sa te iubeasca neconditionat. In plus, nu iti place deloc singuratatea. Insa crede-ma cand iti spun ca iti va fi de o mie de ori mai bine singura decat langa cineva care te faca sa suferi.

Citește și:

Nu ramane langa o persoana care nu te iubeste pentru ca te gandesti ca daca o lasi sa plece vei ramane singura. Exista cineva acolo pentru tine, jumatatea ta perfecta care te va face cu adevarat fericita. Trebuie doar sa o cauti, nu sa te multumesti cu mai putin decat meriti.

Foto: WarmTail/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.