Setari Cookie-uri

Nu trăi în trecut. Căile vechi nu vor deschide uși noi

Ai încredere în Univers, plănuiește surprize minunate pentru tine. Însă trebuie să ai răbdare pentru că destinul nu îți scoate în cale lucrurile de care crezi că ai nevoie decât în momentul în care ești pregătită sufletește să le experimentezi.

Unii oameni trec prin viața noastră pentru a ne învăța lecții importante. Unii oameni ajung să ne frângă sufletul. Unii oameni ne părăsesc, lăsând amintiri dureroase în urma lor.

Dacă ei devin importanți pentru tine și apoi pleacă... ce se întâmplă? Aceasta este problema tuturor oamenilor. Acesta este unul dintre cele mai mari hopuri ale noastre. Ducem lupte importante pentru a merge mai departe, însă alegem să ne agățăm în continuare de trecut. Avem amintiri frumoase și întotdeauna ne gândim la "Cum ar fi fost dacă...". Refuzăm să renunțăm. Însă trebuie să înțelegem că tot ce s-a întâmplat nu mai poate fi schimbat, iar noi nu ne mai putem întoarce în trecut. Indiferent de cât de greu încercam, nu putem rescrie ceea ce s-a întâmplat și nu putem forța ceva ce nici măcar nu mai există.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

Să renunți nu înseamnă doar să treci peste un fost iubit sau să scapi de oamenii toxici din viața ta. Înseamnă să ștergi imaginile din capul tău, să nu mai trăiești în trecut. Căile vechi nu vor deschide uși noi, nu vor aduce timpul înapoi, nu vor mai schimba nimic.

Cele mai importante lecții în viață sunt învățate într-un mod dificil, iar aceasta este singura modalitate de a învăța cum să renunțăm - prin calea dificilă. Nu este ușor, însă este necesar. În plus, trebuie să lași ca timpul să își joace cartea - va veni un moment în care nimic nu te va mai afecta pentru că te-ai distanțat suficient de tot ce s-a întâmplat.

Timpul nu are nicio importanță dacă nu îl folosești în favoarea ta. Permite-i să treacă, să te schimbe, să te ajute să crești, să îți înveți lecția, să ai puterea de a avea încredere în tine pentru a continua cu viața ta. Nu lasă ca o persoană sau o experiență să te afecteze mai mult decât este necesar. Pune piciorul în prag, privește trecutul în ochi și eliberează-ți sufletul de mrejele lui. Ai încredere în Univers, plănuiește surprize minunate pentru tine. Însă trebuie să ai răbdare pentru că destinul nu îți scoate în cale lucrurile de care crezi că ai nevoie decât în momentul în care ești pregătită sufletește să le experimentezi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.