Setari Cookie-uri

Telul suprem al zodiei tale pentru anul 2019

Afla care este telul suprem pentru anul 2019 in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut:

Afla care este telul suprem pentru anul 2019 in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut:

Berbec - Fa un lucru foarte mic, dar foarte frumos in fiecare zi pentru altcineva. Acest gest te va ajuta sa iti reamintesti cat de multe se intampla in lumea din jurul tau si sa inveti sa imparti fericirea ta cu cei din jur.

Taur - Gaseste mai multe lucruri care te fac fericita si care sa te convinga ca nu depinzi de nimeni altcineva - concentreaza-te mai mult asupra ta, asupra pasiunilor si preferintelor tale. Acest gest iti va reaminti ca cei dragi sunt importanti pentru tine, insa fericirea ta este in mainile tale (nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericita).

Gemeni - Incearca sa spui ce ai pe suflet. Nu iti mai ingropa emotiile, nu mai evita sa vorbesti deschis despre ceea ce simti. La inceput poate fi dificil, insa dupa un timp vei intelege ca ai nevoie sa fii sincera cu cei din jurul tau pentru a fi sincera si cu tine.

Citește și:

Rac - Lucreaza la abilitatea ta de a ierta. Acest lucru nu inseamna doar sa ierti pe cineva in prezenta sa - uneori este la fel de util si important sa ierti pe cineva care nu mai este in viata ta. Acest gest iti va descatusa sufletul si te va ajuta sa renunti la furia pe care acesta o simte.

Leu - Invata sa fii generoasa cu tine - gaseste lucruri care te fac fericita, care te ajuta sa te relaxezi. Ia mai multe pauze, mergi in vacante si la spa, rasfata-te cu cadouri care sa iti bucure sufletul.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.