Setari Cookie-uri

7 Semne importante ca ai de-a face cu o persoana cu suflet toxic

In timp ce ne-ar placea sa vedem doar binele din aceasta lume, adevarul este ca exista si mult rau. Suntem destul de des raniti si inselati de cei de care ar trebui sa ne pese.

Nu ar trebui sa le permiti oamenilor rai sa aiba vreun control asupra ta, asupra vietii tale sau, si mai grav, asupra sufletului tau.

In timp ce ne-ar placea sa vedem doar binele din aceasta lume, adevarul este ca exista si mult rau. Suntem destul de des raniti si inselati de cei de care ar trebui sa ne pese.

Sunt oameni care sunt draguti cand sunt cu noi, iar apoi cand sunt cu alte persoane stau si ne barfesc. Sunt oameni care vor face tot ce este necesar pentru a ne distruge fara motiv. Drumul lor in viata este unul plin de durere, de suferinta, de tristete.

Iata cateva semne care iti spun ca ai de-a face cu o persoana cu suflet toxic.

1. Rastoarna evenimente

Unul dintre scopurile sale este sa te convinga ca lucrurile sunt diferite de cum s-au intamplat de fapt. Ii poti da niste informatii si ea le va schimba radical.

2. Incearca sa insele oamenii

Citește și:

Ii place sa te faca sa crezi opusul a ceea ce trebuie - si aproape de fiecare data, cand se intampla ceva rau va dramatiza si mai mult.

3. Minte foarte mult

Ii place sa minta; daca lucrurile nu stau asa cum isi doreste ea, va face ceva in aceasta privinta. De la ea pornesc multe zvonuri neplacute.

4. Nu isi asuma responsabilitatea pentru actiunile sale

O astfel de persoana nu isi va asuma niciodata responsabilitatea pentru ceea ce face. Intotdeauna cauzeaza probleme pentru care nu este dispusa sa isi ceara scuze.

5. Nu se simte in niciun fel pentru raul pe care il face

Nu ii pasa ca te raneste, ca minte, ca pune in bratele tale o problema dificila - tot ce isi doreste este ca ea sa castige.

6. Nu ofera toate informatiile necesare

Cand se afla intr-o situatie in care se intampla atat lucruri bune, cat si lucruri rele, prefera sa se concentreze si sa le mentioneze doar pe cele rele. Intotdeauna incearca sa ascunda informatii.

Citește și:

7. Ii place sa nege realitatea

Ea vede doar ceea ce isi doreste chiar si atunci cand realitatea este complet diferita. Nu va accepta niciodata lucrurile pentru ceea ce sunt.

foto: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.