Setari Cookie-uri

Trei pași pentru a-l convinge fără să duci muncă de convingere

Pe măsură ce continuați să construiți o bază puternică bazată pe sentimente pozitive, este firesc ca el să te vadă ca pe o parte necesară și frumoasă a vieții sale și va dori să se asigure că rămâi în ea, spune Rori Raye. 

Ce e de făcut când l-ai întâlnit pe cel care crezi că ți-e sortit și vrei să te asiguri că el este alesul. Mai ales în situația în care tu vezi asta din prima dar el pare încă nesigur. Evită să îl bați la cap, te sfătuiește celebra Rori Raye. Celebrul coach are și alte trei sfaturi infailibile.

1. Nu aduce prea des în discuție tema ”angajamentului”.

Cu alte cuvinte, atunci când ești neliniștită în privința direcției în care merge relația ta, este greu să nu aduci vorba despre asta, să nu încerci să obții un angajament din parte lui cum că va fi lângă tine și la Revelionul 2020 (cel puțin). Insă dacă vei insista pe această temă, nu vei face decât să îl pui în gardă și să dea înapoi chiar dacă tocma se pregătea să îți declare iubire veșnică. Așa că oricât de mult ai vrea să știi ce e în mintea lui, nu insista asupra acestui subiect. Și nu uita că gesturile și acțiunile lui spun mai mult decât toate cuvintele din lume.

Citește și:

2. Nu încerca să îl convingi.

Cu cât te vei strădui să îi demonstrezi ce cuplu fantastic sunteți, cu atât se va simți strâns cu ușa și manipulat. Lasă-l pe el să observe asta și, mai ales, să o spună. Un bărbat se îndrăgostește atunci când simte că te face fericită fiind el însuși și deschizându-se în fața ta ca o carte deschisă. Respingând această parte din el, îl faci să simtă că greșește și să își protejeze adevăratele sentimentele adevărate și inima lui de tine.

3. Împărtășește-i sentimentele bune pe care ți le stârnește

Când te simți bine cu un bărbat, spune-i! Prin deschiderea ta și împărtășirea sentimentelor, îi permiți să se conecteze la tine și experiența pozitivă pe care o împărtășiți. Faptul că te face să te simți bine îl face să se simtă bine și dornic să facă mai multe lucruri bune pentru tine.

Citește și:

Pe măsură ce continuați să construiți o bază puternică bazată pe sentimente pozitive, este firesc ca el să te vadă ca pe o parte necesară și frumoasă a vieții sale și va dori să se asigure că rămâi în ea, spune Rori Raye.

foto: Ivanko80, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.