Setari Cookie-uri

Folosește Regula de Aur a lui 3 pentru a atrage fericirea și prosperitatea în viața ta

Despre Regula de Aur a lui 3 - cum folosim puterea acestei cifre în propria noastră viață pentru a găsi echilibru, pace și fericire? Foarte simplu - ținând cont de aceste sfaturi: 

Există un concept care a fost explorat de foarte multe persoane (istorici, teoriticieni, numerologi) de-a lungul timpului - și acesta are la bază puterea cifrei 3 în întreaga societate.

Până și credința creștină este centrată în mare parte pe Sfânta Treime. Între timp, se spune că Dumnezeu posedă 3 atribute incredibile - omnisciență, omnipotență și omniprezentă.

De asemenea, viețile noastre sunt formate din trei perioade importante: trecutul, prezentul și viitorul. Ele pot fi, de asemenea, definite de cele trei faze importante ale ciclului nostru de viață - nașterea, viața și moartea.

Despre Regula de Aur a lui 3 - cum folosim puterea acestei cifre în propria noastră viață pentru a găsi echilibru, pace și fericire? Foarte simplu - ținând cont de aceste sfaturi:

Citește și:

1. Există trei persoane/ grupuri de oameni care au un loc important în inima ta: familie, prieteni și tu însăți (nu uita niciodată să te iubești).

2. Cele mai grele 3 lucruri pe care le vei spune vreodată în viață sunt: "Îmi pare rău", "Te iubesc" și "Ajută-mă".

3. Se spune că aceste 3 lucruri pot defini foarte bine o persoană: munca grea, sinceritatea și realizările personale.

4. Aceste 3 lucruri, dacă sunt trecute cu vedea, pot distruge chiar și cele mai sănătoase dintre relații: gelozia, indiferența și lipsa de onestitate.

5. Ține seama de aceste 3 lucruri care ar trebui să devină o prioritate în toate etapele vieții: onoarea, speranța și pacea.

6. În timp ce primele 3 sunt o prioritate importantă, există alte 3 lucruri în viața la care ar trebui să fii atentă: dragostea, încrederea și respectul față de tine.

Citește și:

7. Nu uita niciodată cele trei lucruri care, odată pierdute, nu mai pot fi recuperate: o oportunitate, un cuvânt rostit sau un moment în timp.

8. Mare atenție, aceste 3 lucruri au puterea de a distruge complet o persoană: mânia, vina și mândria.

9. În timp ce aceste lucruri pot fi tentante, nu intră niciodată în capcana de a îți baza fericirea pe ele: puterea, posesiunile materiale și ego-ul.

foto: Lukas Gojda, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.