Setari Cookie-uri

Super Luna Zapezii de pe 19 februarie ne curata de energiile negative

Luna Plina de pe 19 februarie are un nume minunat. In cele mai vechi timpuri, luna a primit nume in fiecare luna din partea stramosilor nostri pentru a urmari mai usor schimbarea anotimpurilor. Super Luna de pe 19 februarie mai este numita si Luna Zapezii sau Luna Furtunii.

Scorpion - Emotii puternice ies la suprafata

In aceasta perioada emotiile puternice s-ar putea intensifica; trebuie sa fii mai atenta la modul in care interactionezi cu oamenii din jurul tau astfel incat sa nu fii interpretata gresit. In cazul in care esti singura, trebuie doar sa mai ai putina rabdare. Cupidon are deja sageata pregatita, doar asteapta momentul potrivit.

Sagetator - Esti atenta la oamenii din jurul tau

In urmatoarea perioada alegi sa te concentrezi mai mult asupra relatiei pe care o ai cu oamenii din jurul tau. Este timpul sa ierti, sa treci cu vederea, sa lasi in spate toata durerea si sa dai o noua sansa celor care te-au ranit. Pe plan sentimental, esti mai apropiata ca niciodata de partenerul de cuplu si puteti lua o decizie frumoasa pentru viitorul vostru.

Capricorn - Ai mai multa grija de tine

Luna Plina de pe 19 februarie te indeamna sa inveti sa ai mai multa grija de tine, sa te pui pe primul loc, sa iti acorzi atentia pe care o meriti. Asculta de ce are nevoie sufletul tau pentru a fi fericit si alege sa ii oferi alege lucruri. Chiar daca accepti sfaturile primite de la cei din jurul tau, astrele te sfatuiesc ca de data aceasta sa te lasi condusa de intuitie cand trebuie sa iei o decizie importanta.

Citește și:

Varsator - Trebuie sa fii mai linistita

Dupa o perioada mai aglomerata si mai dificila pentru tine, iata ca acum poti respira usurata. Lucrurile incep sa se aranjeze la locul lor si, cel mai important, in favoarea ta. Este timpul sa te bucuri de rezultatele muncii tale si sa inveti sa acorzi mai multa atentie oamenilor la care tii cu adevarat.

Pesti - Nu iti pierde increderea

Poate ca urmatoarea perioada este una mai dificila pentru tine, insa asta nu inseamna ca trebuie sa iti pierzi increderea in tine. Mergi mai departe si lupta pentru ceea ce iti doresti. Este doar un moment greu, nu o viata grea; nu confunda lucrurile. Oamenii dragi iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie.

foto main: SONTAYA CHAISAMUTR, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.