Setari Cookie-uri

Mantra magica a zodiei tale pentru Luna Plina de pe 19 februarie

19 Februarie 2019 va veni cu un eveniment minunat - cea mai mare Luna Plina - Super Luna sau Luna Zapezii. Acest moment astrologic va aduce schimbari interensate pe plan emotional si nu numai pentru toate zodiile. 

Fecioara - Aleg sa port zambetul pe buze zi de zi

In ultima perioada ai fost o persoana destul de pesimista, care se pierdea in probleme si greutati si nu mai stia sa se mai uite dupa luminita de la capatul tunelului. In tine exista puterea de a merge mai departe si de a vedea fericirea dintr-un lucru banal precum rasaritul soarelui. Alege sa fii cu zambetul pe buze si totul se va schimba.

Balanta - Invat sa am mai multa grija de sufletul meu si sa ma pun pe primul loc

Este timpul sa iti indrepti atentia asupra ta, asupra sufletului tau. Ce iti doresti de la viata? Care sunt pasiunile tale? Ce te face cu adevarat fericita? De ce ai nevoie pentru a zambi? Raspunde-ti la aceste intrebari si incearca sa faci tot ce iti sta in puteri pentru a te pune pe primul loc.

Scorpion - Ma las condusa de propria intuitie si iau deciziile bazandu-ma pe ce imi dicteaza sufletul.

Citește și:

In aceasta perioada trebuie sa faci cateva schimbari destul de importante. Desi sfaturile oamenilor din jurul tau sunt foarte bune, nu rezoneaza cu ceea ce iti doresti tu, motiv pentru care in aceasta perioada trebuie sa ai incredere in tine si sa te bazezi pe propria intuitie atunci cand trebuie sa iei deciziile majore.

Sagetator - Sunt motivata sa fac alegerile necesare pentru binele meu

Este momentul sa fii putin egoista si sa te pui pe primul plan. Este momentul sa iti asculti sufletul si sa iei deciziile pe care el le vrea pentru tine. Foloseste-te de aceasta perioada si fa alegerile necesare pentru un viitor de poveste.

Capricorn - Nu pun presiune pe mine. Las ca timpul sa isi joace cartea

In aceasta perioada inveti ca oricat de mult ai incerca sa schimbi ceva, trebuie ca mai intai sa ai rabdare, sa lasi ca timpul sa isi joace cartea si sa aranjeze lucrurile asa cum trebuie. Intre timp, incearca sa te relaxezi, nu mai lupta cu morile de vant.

Citește și:

Varsator - Imi cunosc puterile si stiu ca ma asteapta un viitor minunat. Trebuie doar sa ies din zona de confort

Aceasta perioada pare sa fie una incredibil de frumoasa pentru tine in ceea ce priveste viata profesionala. Ai ocazia sa incepi noi proiecte, colaborari si parteneriate de lunga durata, cu beneficii nu doar in cariera, ci si pe planul financiar. Ai incredere in tine si mergi mai departe.

Pesti - Imi pun destinul in mainile Universului si ma pregatesc pentru schimbari masive

Ai tot luptat cu morile de vant. Ei bine, acum este timpul sa faci un pas in spate si sa lasi ca Universul sa isi manifeste puterea. Pregateste-te pentru ceva magic, Divinitatea are un plan incredibil pentru tine. Imbratiseaza noutatea si nu-ti fie teama de schimbari.

foto main: David Porras, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.