Setari Cookie-uri

5 Lucruri pentru care toata lumea ar trebui sa fie recunoscatoare astazi 

Toti avem nevoie de recunostinta in viata noastra, in special cei care spunem ca nu avem nimic pentru care sa fim recunoscatori. 

Recunostinta este o emotie care nu face niciodata rau, ci din contra - intotdeauna face bine. Cand poti aprecia toate acele lucruri pe care le ai, nu doar ca iti dai seama ce conteaza cu adevarat in viata, ci reusesti sa deschizi o poarta catre Univers pentru a atrage mult mai multe lucruri pentru care sa fii recunoscatoare.

Incepe un nou obicei - zi de zi spune-ti 5 lucruri pentru care esti recunoscatoare. Iti dam noi cateva exemple:

1. Fii recunoscatoare pentru ca traiesti

Nimeni nu are nicio garantie ca anul viitor, luna viitoare sau chiar ziua de maine vor mai veni. Fii recunoscatoare pentru viata si timpul pe care il ai, pentru momentul prezent pentru ca este singurul care exista si care conteaza cu adevarat.

2. Fii recunoscatoare pentru sanatatea ta

Fii recunoscatoare astazi ca esti sanatoasa. Daca te confrunti cu o problema de sanatate, fii recunoscatoare pentru partile corpului care sunt sanatoase pentru ca vei reusi sa te simti mai bine.

Citește și:

3. Fii recunoscatoare pentru oportunitatile din viata ta

Fii recunoscatoare pentru abundenta de oportunitati care apar la fiecare pas. Ai incredere in intuitia ta si alege intotdeauna cu inima. Poate ca lucrurile pe care tu ti le doresti nu se vor intampla peste noapte, poate ca vei esua de multe ori inainte de a ajunge acolo unde iti doresti, insa asta nu inseamna ca trebuie sa renunti. Mergi mai departe, invata-ti lectia si continua-ti drumul.

4. Fii recunoscatoare pentru oamenii din viata ta

Fii recunoscatoare pentru familia si prietenii pe care ii iubesti cel mai mult. Pentru cei care vor sta mereu langa tine indiferent de ce se intampla.

5. Fii recunoscatoare pentru toate momentele dificile

Vremurile grele sunt cei mai mari profesori ai nostri, clipele in care ne dezvoltam puterea si caracterul. Cu siguranta nu este usor sa apreciezi astfel de momente, insa incearca sa iti amintesti doar cateva situatii din trecutul tau care au dus la ceva minunat. Viata nu este intotdeauna usoara si tocmai aceasta este frumusetea ei. Ar fi o existenta destul de plictisitoare daca totul ar merge conform planurilor noastre de fiecare data.

Citește și:

foto main: Anton27 Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.