Setari Cookie-uri

Ce simți când în sfârșit îți întâlnești sufletul pereche?

În loc să te simți nesigură, te vei simți împlinită, liniștită, împăcată. Pentru că vei ști că nu îți va face rău niciodată. Că poți avea încredere în el. Că nu este în viața ta pentru a juca jocuri, ci pentru a construi o familie împreună.

Mi s-a făcut pielea de găină.

Găsirea sufletului pereche, a acelei persoane cu care ești destinată să trăiești până la adânci bătrâneți, este un lucru cu adevărat minunat de care tot mai puține persoane au parte.

Vezi si: 8 filme de dragoste pe Netflix care iti vor fura inima

Sufletul tău pereche va fi complet diferit de cel la care visezi tu. Va veni în viața ta atunci când vei avea cea mai mare nevoie de el și îți va schimba lumea. Nu este o persoană pe care o poți alege, ci una de care ai nevoie; care știe să îți arate cât de mult te iubește, care te apreciază și te susține necondiționat și care îți spune clipa de clipă cât de minunată ești.

În momentul în care îți întâlnești sufletul pereche, vei putea să renunți la toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teamă de a nu mai fi rănită. Nu vei mai fi nevoită să te ascunzi în spatele măștilor pentru că vrea să te vadă așa cum ești în realitate - sinceră, vulnerabilă, cu sufletul plin de iubire. Și, în loc să îți imaginezi cum arată fericirea, înveți să o trăiești - pentru că în sfârșit aceasta există în viața ta.

Citește și:

În loc să te simți nesigură, te vei simți împlinită, liniștită, împăcată. Pentru că vei ști că nu îți va face rău niciodată. Că poți avea încredere în el. Că nu este în viața ta pentru a juca jocuri, ci pentru a construi o familie împreună.

Nu îi va fi teamă să spună "Te iubesc" atunci când simte nevoia, să îți ceară ajutorul când nu mai poate, să își deschidă sufletul în fața ta și să îți spună care sunt secretele lui, să își arate partea vulnerabilă. Iar atunci când veți avea o problemă, nu va fugi... cin din contră, va sta alături de tine, va vorbi despre ce simte și va încerca să găsească o soluție, să facă compromisuri pentru a depăși momentele mai puțin frumoase.

Citește și:

Îți dai seama că într-o relație adevărată pilonii principali sunt încrederea, respectul reciproc și iubirea necondiționată. Acum vezi lucrurile așa cum trebuie să fie și înțelegi că dragostea adevărată nu doare.

Nu trebuie să mai depui eforturi majore pentru că totul vine de la sine, este natural. Iar tu nu te vei mai recunoaște - vei fi tot timpul veselă, cu zâmbetul pe buze, plină de viață. Da, asta face fericirea. Ne transformă pe toți în oameni uimitori.

Sufletul tău pereche va crede în tine când nimeni nu o va mai face. Îți va fi alături nu doar la bine, ci și la rău. Te va ține de mână și te va ridica de la pământ când greutățile vieții vor fi mult prea mari pentru a mai putea merge. Va fi acolo, lângă tine, zi de zi, clipă de clipă. Necondiționat. Și cu iubire.

Citește și:

foto main: TanyaCherry, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.