Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 25-31 martie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Fecioara - Ai nevoie de o scurta pauza

Cu toate sarcinile profesionale pe care le-ai avut de rezolvat in ultima perioada, tot ce iti doresti de la aceasta saptamana este putina liniste. Simti nevoia sa iti indrepti atentia asupra lucrurilor care conteaza pentru tine, care te fac fericita. Pune-te pe primul loc si alege fericirea.

Balanta - Ai nevoie sa crezi mai mult in tine

Esti pe drumul cel bun, insa trebuie sa inveti sa lupti mai mult pentru ce iti doresti. Sa ai incredere in tine, sa nu te mai lasi condusa de ce spun oamenii din jurul tau. De data aceasta promite-ti ca alegi sa iti asculti intuitia si sa faci alegerile pe care inima ta le considera potrivite. Nu uita ca fericirea depinde doar de tine.

Scorpion - Ai nevoie de sinceritate in jurul tau

Treci printr-o perioada mai aglomerata si iti este greu sa iti mai dai seama ce este de facut pe viitor, motiv pentru ca iti indrepti atentia asupra oamenilor in care poti avea incredere pentru a te ajuta sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva buna. In cele din urma, cu ajutorul membrilor familiei, vei lua cele mai potrivite decizii pentru viitorul tau.

Citește și:

Sagetator - Ai nevoie de imbratisari

In aceasta saptamana ai nevoie de intelegere, de rabdare, de iubire si de multe imbratisari. Ai nevoie sa fii inconjurata de oameni carora nu trebuie sa le spui nimic pentru ca doar vazandu-te stiu cum te simti si prin ce treci. Este o perioada mai grea, insa nu iti pierde speranta. Totul va trece.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.