Setari Cookie-uri

7 sfaturi de viata desprinse din autobiografia lui Michelle Obama

Lucrurile mici conteaza. Fie ca e vorba despre vorbitul la telefon si mesajul de dimineata intr-o relatie la distanta, de cina in familie de la ora 18:00 de la care nu se abate nici tatal, fie el chiar si sef de stat, sau de faptul ca trebuie sa iei un avion ca sa fii acolo sa-ti pui copiii la culcare, lucrurile mici conteaza.

Michelle Obama are statut de rock star international cand vine vorba de inspiratie, incurajarea femeilor, promovarea de valori pozitive si mesaje de suflet. O lume intreaga i-a urmarit, criticat sau adorat parcursul ca prima doamna a Statelor Unite ale Americii, iar acum o lume intreaga ii citeste memoriile, care au devenit bestseller mult anticipat.

Mai presus de orice, ea mereu a reusit sa provoace si sa ofere o lectie de umanitate. Cartea lui Michelle Obama ne ofera detaliile ce completeaza imaginea femeii puternice care niciodata nu a uitat de unde a plecat, dar care a lasat o mostenire ce depaseste orice granita.

Detaliile drumului ei din cartierul de Sud din Chicago la Casa Alba ofera lectii de viata si inspiratie la tot pasul. Nici nu are rost sa va mai spun cat de mult o admir pe femeia asta, asa ca va las cu lectiile care mi-au mers direct la inima.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: KieferPix/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.