Setari Cookie-uri

Dacă te iubește cu adevărat... va găsi o cale către inima ta

Ce se întâmplă în momentul în care un bărbat te iubește cu adevărat? Mi s-a făcut pielea de găină. 

Însă aceasta nu mai este o iubire reală. Aceasta este iubire editată, filtrată, artificială.

Iubirea adevărată este una sinceră. Este necondiționată. Este din tot sufletul. Nu așteaptă nimic în schimb. Nu ține cont de reguli. Este mai mare decât orice pe această lume.

Când există iubire adevărată nu trebuie să te mai întrebi dacă ești iubita sau nu. Pentru că știi fără să ți se spună. Pentru că îți demonstrează clipa de clipă cât de importantă ești pentru el. Pentru că îți este alături la bine, dar și la greu. Pentru că te susține necondionat. Pentru că te ascultă când vrei să spui ce ai pe suflet. Pentru că întotdeauna va găsi drumul către inima ta.

Aceasta este iubire adevărată. Nu îi păsă de reguli și de formule. Este dincolo de toate jocurile, de toate iluziile, de toate visurile.

Citește și:

Iar când cineva te iubește îți demonstrează. Clipa de clipă. Nu așteaptă un moment special pentru a îți cumpăra un cadou. Nu așteaptă o zi anume pentru a îți spune "Te iubesc". Îți arată atunci când simte cât de mult însemni pentru el.

Nimeni și nimic nu stă în calea dragostei adevărate. Niciun obstacol nu este prea greu de trecut. Niciun munte nu este prea dificil de urcat. Nu există persoana care să oprească din creștere această iubire.

Și dacă vrei să fii iubită așa cum meriți să fii iubită, ar fi bine să nu mai aștepți nimic în schimb - ci doar să iubești cu trup și suflet. Cu toată inima. Cu fiecare celulă a corpului tău. Cu fiecare por. Să respiri iubire. Și să arăți puterea dragostei reale.

Iubește necondiționat, scapă de toate temerile pe care le-ai creat și arătă că nu trebuie să îți fie frică de dragostea adevărată. Și cu timpul vei vedea cum iubirea voastră reală va transforma. Vei vedea cum ați devenit doi oameni mai buni, mai generoși, mai atenți, mai siguri pe ei, mai dornici să își împlinească visurile.

Citește și:

Pentru că doar iubind trăiești cu adevărat.

foto main: dekazigzag Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.