Setari Cookie-uri

Nu poți merge mai departe cu viața ta dacă tu continui să te uiți în spate

Cine ești? Ce îți dorești de la viață? Vrei liniște? Fericire? Dragoste adevărată? Cum le poți găsi dacă tu ești în continuare concentrată pe trecut?

Nu vei putea începe următorul capitol din viața ta dacă vei continua să îl citești pe ultimul. Nu trăi din amintiri. Nu te hrăni cu regrete. Viața ta este chiar în acest moment; se întâmplă în timp ce citești asta. Este momentul să îți dai seama că totul ține doar de tine - preia frâiele vieții tale și mergi mai departe. Bucură-te de fiecare moment prezent, trezește-te cu zâmbetul pe buze, găsește un motiv mărunt pentru care să fii recunoscătoare că ești în viață, apreciază-te pentru ceea ce ești și trăiește viața așa cum este ea - cu bune și cu rele.

Știu, doare. Dar nu renunță. Lasă amintirile dureroase în spate. Înfruntă obstacolele cu capul sus. Nu, nu va fi deloc ușor. Nimeni nu a spus că este. Nu este nicio persoana în lume care poate depăși cu zâmbetul pe buze toate problemele pe care viața ni le pune în față. Nu suntem făcuți să rezolvăm instant toate situațiile dificile apărute. Nu așa am fost creați.

Citește și:

De fapt, am fost creați să ne supărăm, să avem sentimente, să ne întristăm, să ne exprimăm emoțiile, să fim răniți, să ne împiedicăm și să cădem la pământ. Pentru că tocmai acesta este scopul vieții - să învățăm cine suntem, să avem curajul de a ieși din zona de confort și de a lupta pentru ceea ce ne dorim, să descoperim care sunt visurile noastre și să luptăm pentru ele. Să ne înfruntăm problemele, să învățăm ceva din ele, să facem compromisuri, să ne adaptăm și să ne continuăm viața.

Nu te mai gândi la nimic. Nu te concentra asupra trecutului, nu trai pentru viitor, nu privi la cum își trăiesc alți oameni viața și nu spera la succesul altora. Concentrează-te pe tine, pe prezent, pe propriile bătălii. Concentrează-te să îți bați propriile recorduri zilnic. Să fii tu însăți. Să știi de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Să îți depășești limitele. Să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Citește și:

Orice lucru care ți se întâmplă, bun sau rău, te pregătește pentru un moment care urmează să vină.

foto main: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.