Setari Cookie-uri

Ghidul lui Tony Robbins pentru a avea cel mai bun an de până acum

Un an nou înseamnă o viață nouă. Hotărăște-te azi cine vrei să devii, ce ai de oferit și cum îți vei trăi viața.

Dacă ai nevoie de inspirație pentru a trăi o viață de succes pe toate planurile, atunci trebuie să îți îndrepți atenția asupra lui Tony Robbins. În ciuda faptului că este pe drum mai tot timpul, având evenimente prin toate locurile lumii, Robbins găsește timp și pentru a își gestiona cele 54 de afaceri (cu o cifră anuală de 6 miliarde de dolari), a își petrece timp cu soția sa, Sage, cu cei patru copii ai săi și cu cei patru nepoți, să consilieze celebrități și politicieni și să țină seminarii care ajută milioane de oameni să își schimbe viața.

Cum reușește să facă totul? El spune că întrebarea corectă nu este cum, ci de ce?

"Sunt pasionat de tot ce fac. Primesc atât de multă energie când văd schimbare în viețile oamenilor. Este minunat cum pot crea lucruri care pot atinge oamenii chiar și atunci când eu nu sunt lângă ei. De aici vine energia mea. Așadar, dacă îți place ce faci vei găsi timpul necesar." - a mărturisit Tony Robbins pentru success.com.

Citește și:

Iată care sunt sfaturile lui pentru a avea cel mai bun an de până acum:

1. Pentru a avea succes şi a prelua controlul asupra vieţii noastre nu avem nevoie de lucruri cumpărate, sau câştigate, sau de succese obţinute, nu acestea ne aduc împlinirea, ci preluarea controlului asupra emoţiilor noastre.

2. Creează o viziune şi nu lăsă niciodată mediul, convingerile altor oameni sau limitele trecutului să îţi afecteze deciziile. Ignoră înţelepciunea convenţională.

3. Secretul succesului este să înveți cum să folosești durerea și plăcerea în loc să le lași pe acestea să te folosească. Dacă faci acest lucru, ești în controlul vieții tale. Dacă nu faci acest lucru, viața te va controla.

4. Identifică-ți problemele dar oferă putere și energie soluțiilor.

Citește și:

5. Doar cei care au învăţat puterea de a oferi în mod sincer şi fără a aştepta ceva în schimb au experimentat cea mai profundă bucurie a vieţii, adevărata împlinire.

6. Pentru a avea success nu ai nevoie decât de următoarele:

– fă-ți apariţia (eşti înaintea a 80% din oameni)

– la timp (eşti înaintea a 90% din oameni)

– cu un plan (eşti înaintea a 95% din oameni)

– şi pune-l în acţiune (eşti înaintea a 100% din oameni)

7. Cred că forța invizibilă a energiei interioare e cel mai important lucru din lume. Sunt aici deoarece cred că emoția e forța vieții.

8. În momentele în care iei decizii, soarta ta este conturată.

9. Fiecare problemă este un dar; fără probleme nu am putea creşte.

10. Un an nou înseamnă o viață nouă. Hotărăște-te azi cine vrei să devii, ce ai de oferit și cum îți vei trăi viața.

Citește și:

11. Destinul prinde formă în momentul în care iei o decizie.

12. Unul dintre motivele pentru care puțini dintre noi obținem ceea ce ne dorim cu adevărat este faptul că nu știm să ne direcționăm atenția; niciodată nu ne focusăm asupra puterii noastre. Mulți oameni nu se ocupă de drumul lor prin viață, niciodată nu se gândesc să devină maeștri la ceva particular.

13. Singura problemă pe care o avem este faptul că ne gândim că nu ar trebui să avem probleme! Problemele ne provoacă să mergem la niveluri superioare – înfruntă-le și rezolvă-le acum!

14. Viaţa îţi va plăti orice preţ îi vei cere. Trebuie să ştii să ceri inteligent.

15. Succesul înseamnă să faci ce vrei, când vrei, unde vrei, cu cine vrei, cât vrei.

foto prima pagina: Wikipedia, fotograf Randy Stewart

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.