Setari Cookie-uri

Advertorial Cum să ai grijă de un păr uscat, aspru și deshidratat

Tu ai grijă de părul tău? Folosești produsele corespunzătoare? Ești atentă la problemele cu care se confruntă? 

Părul meu este uscat, cu firul subțire, destul de aspru în zona vârfurilor, zonă care a fost mai des decolorată pentru acel look de ombre pe care aproape toate fetele și-l doresc. Îl țin mai tot timpul desprins și de cele mai multe ori, după baie și folosirea uscătorului de păr, încerc să îl îndrept cu placa pentru a netezi firele rebele care nu vor să stea locului sub nicio formă.

De aproape o lună folosesc noua gamă Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia de la Garnier și voiam să vă spun și vouă despre ea pentru că mi se pare că face minuni.

În această gamă găsim trei produse speciale: șamponul, balsamul și o mască hrănitoare pentru par foarte uscat ce poate fi utilizată nu doar ca mască după baie, ci și ca tratament leave-in sau ca produs de styling pentru coafat.

De ce îmi plac aceste produse:

- șamponul Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia curăță foarte bine scalpul și firele de păr, regenerează și hrănește părul redându-i frumusețea naturală și strălucirea.

- balsamul Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia este foarte hidratant, ajută la descurcarea părului și îl protejează împotriva deteriorării. Acesta se aplică pe părul spălat în prealabil cu șampon, de la zona vârfurilor până aproape de rădăcină și se lasă să acționeze un timp scurt (eu îl țin timp de 3-4 minute), după care se clătește foarte bine cu apă călduță (niciodată fierbinte).

- masca hrănitoare Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Aceasta acționează în profunzimea fibrelor de păr, oferindu-i strălucire, hidratare și un aspect mătăsos la atingere.

Cum se folosește masca hrănitoare: se aplică pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze timp de 5-6 minute, apoi se clătește foarte bine cu apă călduță - către rece - pentru a închide cuticula firului de păr. Un mare beneficiu al acestei măști este că poate fi utilizată nu doar pe părul umed, după baie, ci și ca tratament leave-in, când simți că părul are nevoie de mai multă hidratare, dar și ca produs de styling, pentru a netezi firele rebele.

Rezultatele pe care le-am observat după folosirea gamei Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia:

- părul meu este mult mai hidratat, în special în zona vârfurilor, unde era destul de uscat;

- firele de păr nu se mai încurcă. Înainte trebuia să stau tot timpul cu degetele prin păr pentru a îl descurca (în special la spate, în zona cefei);

- părul este mult mai strălucitor și drept - motiv pentru care am renunțat la a mai folosi placă de îndreptat părul;

- îl simt mai mătăsos la atingere - seara, după demachierea tenului, încerc să am grijă și de părul meu, așa că folosesc puțină mască Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia pe zona vârfurilor, acolo unde simt că părul are nevoie de mai multă atenție. Nu doar că mirosul incredibil de cocos mă face să adorm cu gândul la o vacanță exotică, dar dimineața mă trezesc cu un păr sănătos, ușor de pieptănat și plin de strălucire.

Advertisement

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.