Setari Cookie-uri

Nu ești de piatră. Ești și tu suflet. Dacă vrei să plângi, atunci plângi!

Nu vreau să crezi că lacrimile tale sunt un semn de slăbiciune. Nu vreau să îți dorești să fii întotdeauna puternică.

Știu că îți este dificil. Știu că doare. Știu că ai inima frânța. Știu că nu știi ce să mai faci pentru a ieși din această situație. Dar nu te teme să îți dai jos masca și să îți arăți adevărata fată. Nu te teme să spui că suferi. Nu te teme să plângi, să îți descarci sufletul de toată supărarea care s-a acumulat în această perioadă.

Nu plânge din amărăciune, mânie sau chiar din răzbunare. Nu plânge gândindu-te la trecut și la toate amintirile pierdute. Plânge pentru viitorul pe care l-ai pierdut. Acceptă tot ce s-a întâmplat și învață să mergi mai departe.

Știu că îți este dificil să găsești o cale de a merge mai departe. Pentru că nu știi ce trebuie să faci în continuare, care este drumul pe care vrei să mergi. Încă nu îți dai seama ce planuri are Universul cu tine. Nu știi încotro să mai cauți fericirea și cum să îți vindeci inima rănită.

Este momentul să faci o alegere. Nu este o alegere ușoară, din contră - este una dificilă, complexă, încărcată de emoții. Alege să plângi astăzi pentru ca mâine să o iei de la capăt. Pentru că doar după ce îți descărci sufletul înțelegi că tu singură îți poți alege propriul destin.

Plângi pentru că ești puternică. Plângi pentru că nu ai nimic de ascuns. Plângi pentru ca asta simți să faci. Nu trebuie să te ascunzi în spatele ușilor închise. Lacrimile nu sunt un semn că ai făcut o greșeală, ci că ai sentimente. Sunt un semn că te dezvolți. Crești. Te maturizezi. Că devii confortabilă cu emoțiile tale.

Plângi pentru că unei femei puternice nu îi este teamă să plângă. Nu construiește ziduri de cărămidă pentru a ține oamenii departe de ea. Din contră - deschide ferestre înalte și mari pentru a lăsa emoțiile în interior.

Nu-ți privi niciodată lacrimile ca un semn de slăbiciune.

Citește și:

foto main pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.